16 / 04 / 2024

Beykoz Anadolu Caddesi yol çalışması

Beykoz Anadolu Caddesi yol çalışması

Beykoz Belediyesi, Çubuklu Mahallesi Yavuz Sultan Selim ve Anadolu Caddelerinde kaldırım yenileme çalışmaları yürütüyor. İlçede bu yıl 25 bin metrekare parke taşı döşenmesi planlanıyor. Kavacık’tan başlayan çalışmalar diğer mahallelerde de devam ediyor.

1957'te Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmaları başlamış!

1957 yılında Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmalarına başlanmış. İlk olarak Kadıköy iskelesinden başlayacak çalışma Üsküdar ve Beykoz'a kadar devam edecekmiş. İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çoban ve Alican Kerimoğlu tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO Anadolu Hisarı arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz ilçesi Anadolu Hisarı Mahallesi 37 ada 76 parsel'de yer alan arsaya ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Tabiata göç eden ünlülerin tercihi Beykoz oldu!

Bir zamanlar İstanbul’un en merkezi semtlerinde oturan ünlüler, son dönemlerde tabiata doğru göç ediyor. Birçok sanatçı, geçmişte akıllarına bile getirmedikleri Anadolu yakasının uzak diyarı olarak bilinen Beykoz’da yaşıyor.

Anadolu Kavağı'nda 8.1 milyon TL'ye icradan satılık balık restoranı!

Beykoz Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Anadolu Kavağı Mahallesi, 399 ada 3-4 parselde yer alan 4 katlı balık restoranını 8 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Beykoz'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Beykoz İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi 168 ada 6 parsel ve 185 ada 5 parsel ile Anadolu Hisarı Mahallesi, 853 ada 4 parselde yer alan gayrimenkulleri toplam 8 milyon 648 bin 775 TL'ye icradan satıyor...

Sinpaş GYO Anadolu Hisarı Mahallesi 37 ada 76 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi 37 Ada 76 Parsel ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Anadolu Hisarı'nda 9.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Beykoz İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Anadolu Hisarı Mahallesi, 855 ada 15 ve 14 parseldeki arsayı 9 milyon 305 bin TL'ye icradan satıyor...

Okul müdürü, Beykoz Anadolu Lisesi'ni kiraya vermiş!

İstanbul'da bulunan Beykoz Anadolu Lisesi’ne dün icra ekipleri gitti. Sebebi ise okulun eski müdürünün, okulun iki katın kiraya vermesi.

Sinpaş GYO Anadolu Hisarı arazisi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesinde yer alan 47 adet taşınmaza ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Düşler Vadisi projesi Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Bağdat Caddesi'nde 15 bin bina yıkılmayı bekliyor!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu ve AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu Bağdat Caddesi'ndeki gelişmeleri değerlendirdiler.

Beykoz Anadolu Caddesi yol çalışması Haberi

Beykoz Anadolu Caddesi yol çalışması


Beykoz Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; Çubuklu Mahallesi Yavuz Sultan Selim ve Anadolu Caddeleri üzerinde gerçekleştirilen çalışmayla cadde üzerindeki işgaller kaldırılarak, kaldırım standart boyutlarda yeniden düzenlenecek. Kaldırım kenarlarına çelik sınır elemanları yerleştirilerek araçların kaldırıma park etmesinin önüne geçilecek.


Caddeler üzerinde toprak kayması ihtimalinin olduğu noktalarda istinat duvarı örülerek yol kenarları güvenli hale getirilecek.


Yapılan çalışmalar kapsamında Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde 1260, Anadolu Caddesi’nde ise 1300 metrekare parke taşı...