19 / 04 / 2024

Beykoz arsa davası son durum

Beykoz arsa davası son durum

Beykoz'da Boğaz'a nazır 400 dönüm alan üzerindeki Soğuksu Mahallesi sakinleri korku içinde... 50 yıl önce araziyi satın aldıkları şahsın mirasçıları mahalleyi bir müteahhite sattı..

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Beykoz Belediyesi ticaret ve konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Çengeldere'de yer alan 1.857 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz!

Beykoz Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz Baklacı'daki arsayı satıyor? 

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

Beykoz Belediyesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz'da yer alan arsanın ihalesi ne zaman? 

Arsa payı düzeltme davası dilekçesi 2022!

Arsa payı hatalı ve eksik yazılmış olan kat mülkiyeti veya kat irtifakı sahipleri bir dilekçe ile arsa payı düzeltme davası açabiliyor. İşte arsa payı düzeltme davası dilekçesi 2022...

Emlak Konut GYO'nun Beykoz Riva'daki toplam geliri 1.2 milyar TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-7 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 254 milyon 834 TL'ye yükseldi.

İzmir Narlıdere'deki 10 yıllık arsa davasından tazminat kararı!

İzmir'e bağlı Narlıdere Belediyesi 10 yıl önce Yeniköy mahallesinde vatandaşın arsasına kamulaştırmadan el koymuştu. Yaklaşık 10 yıl süren yargılama süreci sonrasında mahkeme, Narlıdere Belediyesi'nin arsa sahiplerine tazminat ödemesine karar verdi.

Arsa payı düzeltme davası dilekçesi 2021!

Binada malikler, arsa paylarının hatalı olması nedeniyle dava açılabiliyor. Peki arsa payı düzeltme davası nasıl açılır? Arsa payı düzeltme davası dilekçesi nasıl yazılır? İşte arsa payı düzeltme davası dilekçesi 2021...

Arsa payı düzeltme davası 2021!

Binada malikler, arsa paylarının hatalı olması nedeniyle dava açılabiliyor. Peki arsa payı düzeltme davası nasıl açılır? Arsa payı düzeltme davası dilekçesi nasıl yazılır? İşte arsa payı düzeltme davası 2021...

Atakule GYO Beykoz parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 13 pafta, 1978 parsel, 7196 metrekare arsa ve Çayağzı Beylik Mevkii, 13 pafta, 1979 parsel, 4044 metrekare arsa için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun iştirak firması HSN Kentsel Dönüşüm, arsa yatırımları ve proje geliştirme çalışmalarında düğmeye bastı. Firmanın hayata geçirmeyi planladığı ilk proje İstanbul’un parlayan yıldızı Beykoz’da inşa edilecek...

Beykoz'da gayrimenkul danışmanını öldürten emlakçı davasında şüpheliler tutuklandı!

Beykoz'da gayrimenkul danışmanlığı yapan Selçuk Özdemir'in (47) alacak verecek meselesi olduğu emlakçı tarafından öldürtülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Beykoz arsa davası son durum Haberi

Beykoz arsa davası son durum

Beykoz'da Boğaz'a nazır Soğuksu Mahallesi'nin üzerinde bulunduğu 400 dönümlük arazide ikinci satış kavgası yaşanıyor. 700 konutun bulunduğu araziyi 50 yıl önce belge karşılığında sahip olan yüzlerce kişi, satın aldıkları Ali Sezer'in mirasçılarının bir inşaat firmasıyla anlaşma yaptığını öğrenince kıyamet koptu. 60 yıl önce Beykoz Soğuksu'da arazi satın alan Ali Sezer, Orman Genel Müdürlüğü ile davalık oldu. Orman Genel Müdürlüğü'nün orman arazisi olduğu gerekçesiyle açtığı dava sonucu Ali Sezer'in tapusuna tedbir konuldu. Ali Sezer de araziyi noter kanalıyla muvafakatname vererek farklı kişilere sattı. 1950'li yıllarda açılan dava hala sonuçlanmadı. 1991 yılında Beykoz Belediyesi'nce paylaştırma yapıldı. Tapu sahibi olarak Ali Sezer yazılan evraklardaki açıklama kısmına satılan kişilerin adları yazıldı. Ancak dava bir türlü tamamlanmadığı için hak sahiplerine devir de yapılamadı. Ali...