25 / 04 / 2024

beykoz belediyesi imar planları

beykoz belediyesi imar planları

Beykoz Belediyesi Çavuşbaşı Bölgesi ve Görele Mahallesi sakinleri için bir bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıda imar planlarıyla ilgili çalışmalar anlatıldı.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

Beykoz Belediyesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz'da yer alan arsanın ihalesi ne zaman? 

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Beykoz'un imar sorunu çözülüyor mu?

DostBeykoz köşe yazarı Şeref Kaçmaz Beykoz'daki imar uygulamalarını kaleme aldı. İşte Şeref Kaçmaz'ın o yazısı...

Beykoz'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Beykoz Belediyesi'ne ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz'da devam eden imar çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Beykoz'un imar ve iskan sorunu çözülecek mi?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Beykoz'un imar ve iskan sorununa dikkat çekti...

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Beykoz’da imar ofisi hizmete açıldı!

İstanbul Beykoz Belediyesi, Çavuşbaşı imar planları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için “İmar İletişim Merkezi”ni hizmete açtı. 

Beykoz'da imar sürecinde önemli adım!

Beykoz’da Çavuşbaşı Bölgesi ve Görele Mahallesi’nin imar planı çalışmaları için gerekli olan “Sit Derecelendirmesi” Resmî Gazete’de yayımlandı. 

Beykoz'da imar affı yeniden başlamalı!

Beykoz'da birçok vatandaş imar barışından faydalanamadı. Yapı Kayıt Belgesi çıkaramayan vatandaşların binası yok hükmünde olduğundan hiçbir işlem yapamıyor. Vatandaşlar imar affının yeniden başlatılmasını istiyor...

beykoz belediyesi imar planları Haberi

beykoz belediyesi imar planları

Çavuşbaşı Bölgesi ve Görele Mahallesi bilgilendirme toplantısında, imar planlarıyla ilgili çalışmaların detayları ilçe sakinleriyle paylaşıldı. 


Çavuşbaşı Kasrı’nda düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu istişare toplantısında, imar planlarıyla ilgili gelinen aşama, ayrıntılar ve son durum mahalle sakinlerine aktarıldı.  


İstişare Toplantısına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Başkan Yardımcıları Eyüp Salih Elmas, Tacettin Aksu, Salim Öztürk, Yakup Özbek, Mahmut Gülbasar, Başkan danışmanları, Meclis üyeleri, STK temsilcileri ve ilçe sakinleri katıldı.


Teknik Başkan Yardımcısı E. Salih Elmas sinevizyon eşliğinde gerçekleştirdiği sunumuyla projeyi ilçe sakinlerine tanıttı.


Başkan Çelikbilek: "Sizleri imarla taçlandırmak için çalışıyoruz"


İmar planlarıyla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: "Beykoz’un yıllardan beri gelen mülkiyet problemiyle ilgili olarak 2B alanlarımızın “Proje Alanı” ilan edilmesi ve ardından yaptığımız ve yapacağımız imar...