27 / 04 / 2024

beykoz kışlasına kültür merkezi yapılıyor

beykoz kışlasına kültür merkezi yapılıyor

Belediye Beykoz'daki tarihi Osmanlı Kışlası'nı restore ederek kültür ve kongre merkezi yapıyor. 5 milyon YTL'ye mal olacak proje Nisan 2008'de tamamlanacak.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı onlarca personel alıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklamada 154 personel alacağını duyurdu. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Taşınmaz Kültür Varlıklarına Yardım Sağlanmasına Dair Yönetmelikte Parasal Limitlerin Güncellenmesi Hakkında Tebliğ!

Taşınmaz Kültür Varlıklarına Yardım Sağlanmasına Dair Yönetmelik Kapsamındaki Parasal Limitlerin Güncellenmesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31373 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyonlarına İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de!

Vakıf Kültür Varlıklarının Onarımları ve Restorasyonları ile Çevre Düzenlemesine İlişkin Mal ve Hizmet Alımlarına Dair Usul ve Esaslarda Değişiklik Yapılması Hakkında Usul Ve Esaslar"a ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Kültür Yatırım ve Girişimlerine Taşınmaz Kullandırılması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kültür Yatırım ve Girişimlerine Taşınmaz Kullandırılması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31055 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Kızlar Manastırı’nın Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsisi iptal edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan kararla tarihi Kızlar Manastırı’nın Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsisi iptal edildi.

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki kafeterya 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan kafeteryayı 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 8 Kasım'da yapılacak...

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 11 Eylül'de gerçekleşecek.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 26 Nisan'da gerçekleşecek..

Adapazarı Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık kültür merkezi!

Adapazarı Belediyesi, kültür merkezinin toplantı salonu hariç diğer bölümlerinin bir bütün halinde işletme hakkını 10 yıllığına kiraya veriyor..

Kavacık Kültür ve Sanat Merkezi 17 Şubat'ta açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi, Kavacık Kültür ve Sanat Merkezi'ni 17 Şubat'ta hizmete açıyor.

beykoz kışlasına kültür merkezi yapılıyor Haberi

beykoz kışlasına kültür merkezi yapılıyor

Beykoz'un Yalıköy Mahallesi'nde, yaklaşık 27 yıldır kaderine terk edilerek metruk halde bırakılan tarihi askeri kışla artık kongre ve kültür merkezi oluyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, tarihi askeri kışlanın restore edilerek kongre ve kültür merkezi olarak kullanılmak üzere Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisi ile bu eserin yapımı ve kullanımı için Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a yetki verilmesini oybirliğiyle kabul etti.

Mülkiyeti Beykoz Belediyesi'ne ait yaklaşık 20 bin metrekarelik alana sahip tarihi askeri kışla, İstanbul 3 No'lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylanan projeye göre restore edilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Projeler Müdürlüğü'nün projesini...