20 / 04 / 2024

beylikdüzü Babacan Palace satış ofisi

beylikdüzü Babacan Palace satış ofisi

Babacan Holding, şimdi de Beylikdüzü'nün en lüks projesi olan Babacan Palace’dan kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede sıfır peşinat aylık 1.650 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Beylikdüzü Babacan Central'da yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central satışa çıktı. Toplamda 969 konuttan oluşan projede yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Babacan Central konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Central konut fiyat listesi.

Beylikdüzü Babacan Central!

Beylikdüzü Babacan Central projesi ile ilgili detaylar haberimizde ye alıyor. İşte Beylikdüzü Babacan Central fiyat listesi ve proje detayları...

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Babacan Central Beylikdüzü teslim tarihi!

İstanbul Beylikdüzü'de yükselen Babacan Central projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuyor. Peki Babacan Central Beylikdüzü teslim tarihi ne zaman?

Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın!

Toplam 46 konut, 54 ticari ünite ve 12 ofisten meydana gelen Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın.

Babacan Central Beylikdüzü fiyat!

Babacan Yapı  tarafından hayata geçirilen Babacan Central Evleri 746 adet konut, 54 adet ticari ünite ve 12 adet ofisten meydana geliyor. İşte Babacan Central Beylikdüzü fiyat...

Beylikdüzü Babacan Central fiyatlar!

Beylikdüzü Babacan Central fiyatlar 353 bin TL'den başlıyor. Babacan Central Konutları'nın iki yıl içinde teslim edilmesi planlanıyor...

Beylikdüzü Babacan Central Rezidans fiyatları!

Toplam 746 adet konut, 54 adet ticari ünite ve 12 adet ofisten meydana gelen Beylikdüzü Babacan Central projesi Babacan Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Babacan Central Rezidans fiyatları 353 bin TL'den başlıyor.

Babacan Central Beylikdüzü fiyat listesi!

Toplam 746 adet konut, 54 adet ticari ünite ve 12 adet ofisin yer alacağı Babacan Central Beylikdüzü projesinde ön satışlar başladı. İşte Babacan Central Beylikdüzü fiyat listesi...

Beylikdüzü’nde konut prim oranları yüzde 35’e ulaştı!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, Beylikdüzü’nde yükselen konut projelerinde prim oranlarının yüzde 35’e ulaştığını kaydetti. Babacan, “Yeni bir Japon yatırımcıya ikinci katı satmak için de görüşüyoruz” diye konuştu.

Beylikdüzü Babacan Palace'ta 1.650 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Holding, şimdi de Beylikdüzü'nün en lüks projesi olan Babacan Palace’dan kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede sıfır peşinat aylık 1.650 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Babacan Palace Beylikdüzü'nde 180 aya kadar taksit!

Babacan Palace Beylikdüzü'nde 180 aya kadar taksit imkanı sunuluyor. Babacan Prime Palace projesinde suit dairelerin fiyatları 256 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Prime Palace fiyatları!

Beylikdüzü Prime Palace fiyatları üzerinden peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Babacan Yapı imzası ile yükselen projede teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

beylikdüzü Babacan Palace satış ofisi Haberi

beylikdüzü Babacan Palace satış ofisi

Babacan Holding tarafından Beylikdüzü’nün en iyi lokasyonunda hayata geçirilen ve bölgenin en lüks projesi olma özelliği taşıyan Babacan Palace’dan peşinatsız aylık 1.650 TL taksitle konut sahibi olmak artık daha kolay. 


Teslimlerin başladığı ‘Babacan Palace’dan konut sahibi olanlar tapularına da beklemeden hemen kavuşuyor. 


Satışa çıktığı günden bu yana büyük ilgi gören Babacan Holding projelerinden konut sahibi olmak isteyenlere çok özel fırsatlar sunduklarını vurgulayan Babacan Holding Ceo’su Mehmet Babacan, insanları konut sahibi yapmak için çalıştıklarını söyledi. Babacan, “Konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için sektör tarafından uygulanan kampanyaların yanı sıra bizler de firmamız adına elimizden gelen desteği vatandaşlarımıza vermeye çalışıyoruz. Son olarak da teslimlerimizin başladığı Babacan Palace projemizden konut sahibi olmak isteyenlere kira öder gibi aylık 1.650 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Projede...