28 / 03 / 2024

Beylikdüzü Babacan Premium projesi

Beylikdüzü Babacan Premium projesi

Babacan Premium'da yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Fiyatların 319 bin TL'den başladığı Babacan Premium Projesi'nde ilk teslimler  Eylül 2018’de başlıyor.

Beylikdüzü Babacan Central'da yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central satışa çıktı. Toplamda 969 konuttan oluşan projede yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Babacan Central konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Central konut fiyat listesi.

Beylikdüzü Babacan Central!

Beylikdüzü Babacan Central projesi ile ilgili detaylar haberimizde ye alıyor. İşte Beylikdüzü Babacan Central fiyat listesi ve proje detayları...

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Babacan Premium'dan 'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına destek!

'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına Babacan Holding’in Beylikdüzü E-5 üzerinde inşa ettiği Babacan Premium destek verdi. 

Babacan Holding'ten 0.79 faizli yeni kampanya!

Babacan Holding, Beylikdüzü Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinden konut almak isteyenlere yüzde 5 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0,79 faiz fırsatı sunuyor...

Babacan Premium 2. Etap teslimleri başladı!

Beylikdüzü E- 5 üzerinde konumlanan, bölgenin en prestijli projesi Babacan Premium’da zamanında yapılan ilk etap teslimlerinin ardından ikinci etap teslimleri de zamanında başladı...

Babacan Premium’da faizler sıfırlandı!

Babacan Holding, Beylikdüzü'de en prestijli proje olarak gösterilen Babacan Premium’da faizleri sıfırladı. Projede,“40 Bin TL Peşinat, 40 Ay Yüzde Sıfır Faizle Hemen Taşın” kampanyası başladı.

Babacan Premium'da bankasız kefilsiz ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Premium'da Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına yoğun ilgi devam ediyor.  Sınırlı sayıda daire için geçerli kampanyada 120 ay, bankasız kefilsiz ev sahibi olma fırsatı devam ediyor.

Babacan Premium fiyat listesi!

Babacan Yapı imzasıyla inşa edilen Babacan Premium projesinde İstanbul'un Beylikdüzü bölgesinde yükseliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Babacan Premium fiyat listesi...

Babacan Premium'da 0 peşinatla!

Babacan Premium'da 0 peşinatla yüzde 20 indirimle ödemeler yapılıyor. İstanbul Beylikdüzü E-5 üzerinde yer alan proje Babacan Holding imzasını taşıyor.

Babacan Port Royal ve Babacan Premium'da 84 ay 0 faiz!

Babacan Holding, Yeşilköy Havalimanı karşısında yer alan ‘Babacan Port Royal’ ve Beylikdüzü E5 üzerinde inşa edilen ‘Babacan Premium’da faizleri sıfırladı. 

Babacan Central Beylikdüzü teslim tarihi!

İstanbul Beylikdüzü'de yükselen Babacan Central projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuyor. Peki Babacan Central Beylikdüzü teslim tarihi ne zaman?

Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın!

Toplam 46 konut, 54 ticari ünite ve 12 ofisten meydana gelen Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın.

Beylikdüzü Babacan Premium projesi Haberi

Beylikdüzü Babacan Premium projesi

Babacan Premium projesi E-5’e 100 metre, metrobüs durağına 100 metre ve Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafede bulunuyor. 

28 bin 620 metrekare arsa alanına sahip Babacan Premium'da 1.009 konut ve 56 adet ticari ünite tasarlandı. Proje içinde Residence, tower, terrace ve home ofisler yer alıyor. 
  
Babacan Yapı imzasıyla yükselen Babacan Premium  İstanbul Beylikdüzü E-5 üzerinde inşa ediliyor. Teslimlerin Eylül 2018’de başlayacağı projede satışlar devam ediyor. 

Kurban Bayramı'na özel yüzde 20 indirim yapılan Babacan Premium'da daire fiyatları 319 bin TL'den başlıyor. 

Babacan Premium iletişim
Tel: 444 2 420  
Web: http://www.babacanpremium.com/
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com