28 / 03 / 2024

beylikdüzü çevre düzenlemesi

beylikdüzü çevre düzenlemesi

Engelli bireyler, Beylikdüzü’nde herhangi bir engele takılmayacak. Kaldırım düzenlemelerine başlayan Beylikdüzü Belediyesi, Barış Mahallesi Ada Çiftliği Caddesi’nde toplam 4 bin 550 metrekare parke tretuarı yeniden elden geçirdi.

KİPTAŞ Beylikdüzü'nde dönüşüme girdi!

KİPTAŞ, Beylikdüzü'nün Gürpınar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.  Dönüşüm çalışmaları ile 7 bloktan oluşan 260 dairelik site yenilenecek

Beylikdüzü Gülseren Yapı Kooperatifi'nde tapu sorunu: 13 dava açıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından verilen sözlerin Beylikdüzü Belediyesi döneminde bozulduğunu belirten aileler 13 ayrı dava açtı. Aileler 250 bin-450 bin TL arası yüksek ipotek ücretiyle karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü kentsel dönüşümünde bir çivi çakmamış!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüme ait bir tane çivi çakmamış, taş üstüne taş koymamış" dedi...

İBB'den Rumelihisarı'nda altyapı, çevre düzenlemesi ve satış ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş İlçesi'ne bağlı Rumelihisarı Mahallesi'nde altyapı, çevre düzenlemesi ve satış işi ihale ediyor..

Çevre düzenlemesi nasıl yapılır?

Apartman ve site gibi toplu yaşamların sürdürülüğü alanlarda çevre düzenlemesi nasıl yapılır? Hangi çevre düzenlemeleri yapılabilir? Bunun için tüm kat maliklerinin onayı gerekir mi? İşte yanıtı..

Taksim çevre düzenlemesi esnafı zora soktu!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esra Boğazlıyan bugünkü haberinde Taksim çevre düzenlemesine değindi. İşte o haber...

Sur Ulu Cami'ye çevre düzenlemesi!

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki tarihi Ulu Cami'nin daha güzel görünüme kavuşması için çevre düzenlemesi yapılıyor.

Karaköprü çevre düzenlemesinde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü’de yapımı süren dere çevre düzenlemesi çalışmalarında sona gelindi.

Beylikdüzü Ödül İstanbul Özyurtlar fiyat listesi!

İstanbul Beylikdüzü'de Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ödül İstanbul projesi toplam 2 bin 683 daire ve ticari alanları kapsıyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Ödül İstanbul fiyat listesi!

Beylikdüzü Ödül İstanbul fiyat listesi 179 bin TL'den başlıyor. Toplam 2 bin 785 bağımsız birimden meydana gelen Ödül İstanbul projesi 36 ay sonra teslim edilecek.

Ödül İstanbul Evleri Beylikdüzü fiyat listesi!

36 ay sonra teslimlerinin yapılması planlanan Ödül İstanbul projesi İstanbul Beylikdüzü'de Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

beylikdüzü çevre düzenlemesi Haberi

beylikdüzü çevre düzenlemesi

Kaldırım düzenlemelerine başlayan Beylikdüzü Belediyesi, Barış Mahallesi Ada Çiftliği Caddesi’nde toplam 4 bin 550 m2 parke tretuarı yeniden elden geçirdi. Engellilerin ulaşımını sağlamak amacıyla “klavuz taş” ve “uyarı taşlar” ile engelli yürüyüş yolları oluşturuldu.


Beylikdüzü Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal yaşam haklarına sahip çıkıyor. İlçeyi engellilerin rahatlıkla yaşayabileceği donamlı bir hale getirmek için çalışan belediye tespitlerine devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve işin koordinasyonunu yürüten Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Bağbekleyen, en son Barış Mahallesi Ada Çiftliği Caddesi’nin kaldırımlarını engellilere dönük düzenlemeye başladı. Bin 25 metre uzunluğundaki caddede toplam 4 bin 550 m2 tretuar parke yapılarak engelli erişimi için uygun hale getirildi. Ayrıca kılavuz taşlar ve uyarı taşları eklendi.


Bordür yükseklikleri ise yaşlılar ve engelliler için 3-5 cm yükseklikte yapıldı Tretuar...