24 / 04 / 2024

beylikdüzü kalekent fiyat listesi

beylikdüzü kalekent fiyat listesi

İstanbul’un planlı yapılaşması, yeşil alanları, metrobüs ve gelişen ulaşım projeleriyle öne çıkan yatırım bölgesi Beylikdüzü, az katlı 1471 konuttan oluşan KaleKent projesi ile daha da değer kazandı.

Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi!

100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daireleirn tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi kapsamında proje 210 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Kalekent fiyat!

100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi kapsamında daireler 262 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü KaleKent fiyat bilgileri!

Beylikdüzü KaleKent fiyat bilgileri kapsamında daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül inşaat, Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyor.

Kalekent'de minimum 280 bin TL'ye!

Gül İnşaat ve Liv Yapı'nın Beylikdüzü'nde inşa ettiği Kalekent projesinde yüzde 50 peşinatla, 60 ay vade farksız taksit ile satışa sunulan daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.

Kalekent Beylikdüzü'nde 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gül İnşaat ve Liv Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent'in daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. İlk etabı 863 konut, 2. etabı ise 608 konuttan meydana gelen projede toplam 1,471 daire bulunuyor.

Metrohome Beylikdüzü Konutları fiyat listesi 2017!

Metrohome Beylikdüzü Konutları fiyat listesi 2017 kapsamında projede dairelerin fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Kameroğlu İnşaat imzasıyla yükselen projede 48 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Akros Beylikdüzü 2017 fiyat listesi!

Akros İstanbul Projesi İstanbul Beylikdüzü-Esenyurt kesişiminde yer alıyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor...

Huzurlu Marmara Beylikdüzü 2016 fiyat!

Huzurlu İnşaat imzalı Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinde 500 konut ve 27 dükkan bulunuyor. İşte, Huzurlu Marmara Beylikdüzü 2016 fiyat listesi...

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü tam fiyat listesi 2016!

150 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen Dekar Asmalı Hayat projesi 288 bahçeli evden meydana geliyor. İşte Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü tam fiyat listesi 2016...

Beylikdüzü Kalekent tercihini Arçelik'ten yana kullandı!

Arçelik A.Ş., Beylikdüzü Beykent mevkiinde inşası devam eden Kalekent projesinin çözüm ortağı olarak projenin farklı bölümlerinde yenilikçi ürünleriyle yer alıyor. Projede Arçelik A.Ş.’nin ankastre ürünleri ve klimaları tüketiciler ile buluşuyor.

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları!

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. 2 etaptan oluşan Kalekent Evleri Beylikdüzü projesinde ikinci etap teslimleri bu yıl sonunda yapılıyor...

Beylikdüzü Kalekent'te Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde “Peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullan!” kampanyası başlattı.

Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim?

Konut fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteren Kalekent Rezidans 100 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri!

Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığında yükselen Kalekent Projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri...

Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor!

Toplam 1471 daireden meydana gelen proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzasıyla yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor. Proje toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Kalekent'te ilk etap teslimleri Aralık'ta!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent'te 1420 daire ve 32 mağaza yer alıyor. 1+1'den 4+1'e toplamda 25 farklı daire seçeneği sunulan projede 33 blok bulunuyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul fiyat listesi!

Beylikdüzü Viraİstanbul fiyat listesi daire seçeneklerine göre değişiyor. Toplam arsa alanı 92 bin metrekare olarak belirlenen proje 17 blok halinde inşa ediliyor.

Beylikdüzü Kalekent iletişim bilgileri!

Toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Kalekent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi.

beylikdüzü kalekent fiyat listesi Haberi

beylikdüzü kalekent fiyat listesi

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında inşa edilen KaleKent, bölgenin Avrupa Birliği (AB) standartlarındaki en büyük yeşil alanına komşu olması, yüksek yatırım değeri ile öne çıkarken yatırımcısına da yüksek kazancın kapılarını aralıyor. Kalekent sunduğu donatılarla da Avrupa normlarında bir yaşam vaad ediyor


İnşaat sektörünün önde gelen markaları Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nün tam kalbinde yükselen KaleKent projesi, az katlı mimarisi ve özel konumu ile bölgede dikkat çekiyor. Beylikdüzü’nün AB standartlarındaki en büyük yeşil alana komşu olması ile oksijeni bol bir alanda yükselen KaleKent projesi, ailelere yönelik 1+1 2+1 3+1 4+1’lerin yer aldığı 1471 daireden oluşuyor.


Metrekare fiyatları 3.500 liradan başlayan KaleKent projesinde, yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı. Proje bu özelliği ile de yatırım ya da...