25 / 04 / 2024

Beylikdüzü kiosk ödülleri

Beylikdüzü kiosk ödülleri

Beylikdüzü Belediyesi Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen ve bir kentsel tasarım projesi olan kiosk yapısı, mimarları olan Yüksek Mimar Murat Şahin ve Yüksek Mimar Cengiz Gültek'e ödül getirdi.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm için yüzde 74 uzlaşma sağlandı!

KİPTAŞ ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan uzlaşma görüşmelerinde yüzde 74 anlaşma sağlandı. 

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

KİPTAŞ Beylikdüzü'nde dönüşüme girdi!

KİPTAŞ, Beylikdüzü'nün Gürpınar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.  Dönüşüm çalışmaları ile 7 bloktan oluşan 260 dairelik site yenilenecek

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşümde riskli binaların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu aktardı. 

Beylikdüzü Gülseren Yapı Kooperatifi'nde tapu sorunu: 13 dava açıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından verilen sözlerin Beylikdüzü Belediyesi döneminde bozulduğunu belirten aileler 13 ayrı dava açtı. Aileler 250 bin-450 bin TL arası yüksek ipotek ücretiyle karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.

Beylikdüzü sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Halk Günü Toplantısı’nda ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Çalık'a taleplerini anlatan halk kentsel dönüşüme öncelik verilmesini istediklerini dile getirdi.

Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşüm yıkımına inceleme!

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm dahilinde yıkımı gerçekleştirilen bir binanın molozları, karşı binadaki bazı evlerin camlarına geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar’daki Siteler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Bölgede yapılacak dönüşüm için ilk adım Beylikdüzü Belediyesi ve KİPTAŞ arasında yapılan görüşmelerle atıldı.

Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü başkanlığı dönemi için 27 soruşturma!

İBB Başkanı İmamoğlu hakkında, Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu döneme ilişkin 27 soruşturmaya izin verildi. Beylikdüzü Belediyesi’nde 5.033 ruhsat, 2.893 iskan belgesi, 685 ihale dosyası olmak üzere 10 bin 451 iş ve işlemi incelendi...

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çağrısı!

Beylikdüzü Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumunda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Beylikdüzü kiosk ödülleri Haberi

Beylikdüzü kiosk ödülleri

Beylikdüzü Belediyesi Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen ve bir kentsel tasarım projesi olan kiosk yapısı, mimarları olan Yüksek Mimar Murat Şahin ve Yüksek Mimar Cengiz Gültek'e ödül getirdi. Bu yapı kentin bir iletişim noktası olarak, insanı yeşil ile buluşturma özelliği taşıyor.

Günlük hayatın koşturmacası içerisinde hayat gittikçe monotonlaşıyor. Herkes işten eve, evden işe giden bir hengamenin içerisinde üzerine düşen rolu oynuyor. Otobüs durakları, sokak lambaları, arabalar, kaldırımlar... Tüm bu unsurlar aynı hayat gibi, sokağın monoton temasını oluşturuyor. İşte bu temadan kurtulmak adına, Beylikdüzü Belediyesi sınırları içerisinde betonla yeşilin bulultuğu noktalarda yepyeni bir kentsel tasarım projesi gerçekleştirildi. 


Yeşile dokunmak


Cumhuriyet Caddesi'nde hayata geçirilen "Yeşile dokunmak" sloganından yola çıkılarak yapılan kiosk yapı projesi, halısının yeşil; tavanının gökyüzü olmasıyla dikkat çekiyor. Yapı, hayatın tüm koşuşturmacası arasında nefes...