18 / 04 / 2024

beylikdüzü muhtarlık binaları

beylikdüzü muhtarlık binaları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahalle Muhtarlığı için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden doğaya uyumlu muhtarlık binası!

Ulaşılabilirliği ve şeffaflığı vizyon edinen Beylikdüzü Belediyesi, yeni muhtarlık binası ve çözüm merkezi için hazırlıklara başladı.

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

İBB Beylikdüzü'ne Kültürel Tesis Alanı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin teklifi üzerine, Beylikdüzü ilçesi Kavaklı Mahallesi’nde 'pazar alanı' olarak planlanan alana 'Kültürel Tesis Alanı' yapılması gündeme geldi...

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği yaşandı. Yıkılması gereken binaya binanın bitişiğindeki bina sakinleri kendi binalarının zarar görebileceği için tepki gösterdi. 

Kiracı muhtarlık binaları TBMM gündeminde!

Muhtarlık hizmet binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Beylikdüzü'ndeki Küba Cafe'nin yıkımına tepki!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ndeki bir kafenin belediye ekipleri tarafından yıkılmasına tepki gösterdi 

Büyükçekmece'ye yeni muhtarlık binaları inşa ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

Beylikdüzü Kavaklı Köyü 1/500 ölçekli tadilat planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, ( Kavaklı Köyü ) plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli tadilat planı askıda..

Büyükçekmece modern muhtarlık binasına kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi bir çok mahalleye yeni ve modern muhtarlık binaları inşa etmeye devam ediyor. Güzelce Mahallesi'ne yeni bir muhtarlık inşa edildi.

Rekortmen sporculardan Beylikdüzü Belediyesi'ne yıkım tepkisi!

Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Derneği Kulübü üyeleri, dernek binalarının yıkılmasından dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Sakarya Hendek’e yeni muhtarlık binaları!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hendek Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelere yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

Pendik Belediyesi'nden üç yeni muhtarlık binası!

Pendik Belediyesinin Kaynarca, Orta ve Yayalar Muhtarlıkları için aynı tipte ürettiği prefabrik muhtarlık binaları tamamlandı.

Kavaklı Muhtarlık ve Çözüm Merkezi binasında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kavaklı Mahallesi’ne de muhtarlık ve çözüm merkezi kazandırdı

beylikdüzü muhtarlık binaları Haberi

beylikdüzü muhtarlık binaları


Yerel yönetimlerin en önemli yapı taşlarından olan muhtarlıklar, Beylikdüzü Belediyesi eliyle yenileniyor, daha ulaşılabilir noktalarda konumlandırılıyor. İlk olarak Cumhuriyet, Marmara ve Yakuplu mahallelerinde yapılan muhtarlık binaları ve çözüm merkezleri, vatandaşın sorunlarını anında çözmek ve nitelikli hizmet verebilmek için ilçenin kent yapısına uygun olarak projelendiriliyor. Son olarak Kavaklı Mahalle Muhtarlığı’nın çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Plan ve Proje Müdürlüğü, binayı kısa sürede hizmete hazır hale getirecek. 


Kolay Erişim İçin Taşındı


Vatandaşın erişilebilirliğinin kolay olması açısından bulunduğu Marmara Caddesi’nden Çay Sokak üzerine taşınan muhtarlık binasında, belediye çözüm merkezi de bulunacak. Mahalle sakinlerinin talep, şikayet ve önerilerini hızlıca yetkili birimlere yönlendirecek olan çözüm merkezi, muhtarlıkla birlikte hizmet verecek. 2 bin 143 metrekarelik bir alan üzerinde bulunan muhtarlığın çevre düzenlemesi ve...