29 / 03 / 2024

Beylikdüzü Papatya Park Residence lokasyon

Beylikdüzü Papatya Park Residence lokasyon

Toplam 45 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Beylikdüzü Papatya Park Residence teslim tarihi 1+1'lerde Aralık 2016'da, 2+1'lerde Haziran 2017'de gerçekleşecek.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Beylikdüzü Prestij Park Evleri güncel fiyat ve ödeme bilgisi!

İstanbul Beylikdüzü'de Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Park İstanbul Evleri 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile yükseliyor. Projede fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları!

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları 483 bin TL'nde başlayarak değişiyor.

Beylikdüzü yeni parklarına kavuştu!

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçeye park kazandırmaya devam ediyor. Müdürlük, son 6 ay içerisinde 30 bin 648 metrekare alana yeni parklar yaptı.

Beylikdüzü Barış mahallesine cep park!

Park sayılarının giderek arttığı ilçede Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Barış Mahallesi Akdeniz Caddesi ile Sakarya Caddesi kesişimine yeni bir cep park kazandırıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2015'te 6 yeni park!

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2015 yılında toplam 22 bin 587 m²’lik alana 6 adet park ve 4 adet cep park kazandırdı. Ayrıca 13 bin 478 m²’lik alanı kaplayan 5 parkı da baştan sona revize etti.

Beylikdüzü’ne izci kampı alanı yapılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların doğada vakit geçirebilecekleri ve çeşitli eğitimler alabilecekleri bir izci kampı alanı oluşturuyor. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarının arasına izci kampı projesini de ekledi.

Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları ödemeleri!

Düzlem Yapı imzası ile hayata geçirilen proje toplam 130 adet daire yer alıyor. Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları ödemeleri kapsamında 24 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları satılık!

Ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabilen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları satılık daire tipleri 2+1'den 4+1 dublekse kadar değişiyor.

Papatya Park Residence Beylikdüzü'nde 2+1'ler satışta! 40 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 177 bin TL'den başladığı Papatya Park Residence Beylikdüzü projesinde 40 aya kadar faizsiz vadelendirme yapılıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler de satışa çıktı.

Beylikdüzü Kavaklı Sahili yenileniyor!

14 km’lik kıyı şeridine sahip olan Beylikdüzü’nde özellikle Kavaklı Sahili için çalışmalar hızlandırılmış durumda. Kavaklı Sahili, Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yoğun çalışmaları neticesinde günden güne dönüşüyor.

Papatya Park Rezidans adres!

Papatya Park Rezidans adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa edildiğini söyleyebiliriz. Beylikdüzü Papatya Park Rezidans projesi Düzlem Yapı tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Proje 2 bin 472 metrekare yeşil alana sahip.

Beylikdüzü Papatya Park Residence lokasyon Haberi

Beylikdüzü Papatya Park Residence lokasyon

2. etabının toplam 562 daireden meydana geldiği projede 3. etap 192 daireden meydana geliyor. Projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Toplam 45 bin metrekare arsa alanından meydana gelen Beylikdüzü Papatya Park Residence projesinde ödeme planı kapsamında 40 ay faizsiz taksitlendirme sağlanıyor.


İstanbul Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde inşa edilen proje toplam 1140 adet daireden meydana geliyor. Proje 3 etap şeklinde yükseliyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede oyun alanları, koşu parkurları, sauna, fitness center, restoran, yürüyüş alanları ile fin hamamı bulunuyor. Projenin toplam yeşil alanı 2472 metrekare olarak belirlendi.


Beylikdüzü Papatya Park Residence teslim tarihi 1+1 dairelerde Aralık 2016'da, 2+1 daireler Haziran 2017'de gerçekleşecek. Projede 1+1'ler 177 bin 500 TL'den, 2+1'ler 279 bin TL'den başlıyor.


Telefon: 444 34...