23 / 04 / 2024

Beylikdüzü sosyal merkezleri

Beylikdüzü sosyal merkezleri

Son dönemlerin en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde ev fiyatları sürekli artıyor. Uzmanlar, bölgeden ev alanların 1 yılda yüzde 30'lara varan prim elde ettiğini söylüyor.

Beylikdüzü'nde Sosyal Yaşam Merkezleri artacak!

"Daha Güzel Bir Beylikdüzü İçin 20 Adım Daha" sloganıyla ilçenin her noktasına yeni yatırımlar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Beylikdüzü Apartman Görevlileri Sosyal Tesisi açıldı!

Beylikdüzü’nde apartman görevlileri için inşa edilen sosyal tesis hizmete açıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tesisin açılışında konuştu.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Beylikdüzü Kavaklı'ya yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahallesi Çim Sokak ile Burgaz Sokak kesişiminde yeni bir sosyal tesis kazandırıyor.

Beylikdüzü Kavaklı'ya sosyal tesis!

Beylikdüzü’nde göreve gelindiğinden bu yana 5 tane sosyal tesisi hazır eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahallesi’ne Emekliler Lokali ve Sosyal Tesis kazandıracak.

Beylikdüzü Kavaklı hızla dönüşüyor!

Beylikdüzü Belediyesi, inşaat firması işbirliği ile sosyal ve dini tesis çalışmalarına devam ediyor. Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi hızla dönüşüyor.

Beylikdüzü Kavaklı'ya sosyal tesis müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kavaklı’ya sosyal tesis müjdesi verdi. İmamoğlu aynı zamanda Kavaklı Stadı'nı yenileyeceklerine değindi.

Beylikdüzü Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi açılıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir annenin dünyayı nasıl değiştirdiğine kanıt olan Atatürk’ün annesine ithafen Gürpınar’daki Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nin 10 Kasım’da açılışını yapacaklarını duyurdu.

Siena House Beylikdüzü Konutları 345 bin TL'den başlıyor!

Siena House Beylikdüzü Konutları, sosyal konseptini sakinlerinin dışarıya çıkmaya ihtiyaç hissetmeyeceği şekilde oluşturdu. Projede daireler 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Siena House Beylikdüzü'nde 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Siena House Beylikdüzü'nde yükseliyor. Siena House Konutları, sosyal konseptini sakinlerinin dışarıya çıkmaya ihtiyaç hissetmeyeceği şekilde oluşturdu. Site toplam 2 Blok ve 36 daireden oluşuyor.

Beylikdüzü Belediyesi'ne kentsel gelişim ödülü!

Beylikdüzü Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) İzmir'de gerçekleştirdiği belediyeler buluşması ve yerel yönetim ödülleri töreninde Türkiye'ye örnek olacak Cemevi, Kültür Merkezi ve Çevresi Projesi ile ödüle layık görüldü.

Beylikdüzü AKS Focus nerede?

AKS Focus Residence'de daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje 14 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü AKS Focus nerede?

Beylikdüzü sosyal merkezleri Haberi

Beylikdüzü sosyal merkezleri

İstanbul'un düzenli ve planlı gelişen bölgesi Beylikdüzü'nde gün geçmiyor ki yeni bir konut projesi yükselmesin. Nitekim EVA Gayrimenkul Değerleme'nin araştırması, son 4 yılda bölgede geniş yaşam alanları ve sosyal imkanlara sahip nitelikli ve markalı konut projelerinin hızla arttığını gösteriyor. Yatırımda açık ara öne çıkan bölgede site içerisinde güvenlikli ve sosyal imkanları olan projeler ağırlıkta. Bu sitelerde park, güvenlik, açık kapalı havuzlar, çocuk bahçeleri ve otoparklar yer alıyor. 


Her gelire ev var 


Her gelir grubu için evlerin yer aldığı Beylikdüzü'nde sosyal olanaklar da çeşitli. Bölgede lüks villalardan sosyal olanaklara sahip nitelikli ucuz konutlara kadar farklı gelir gruplarına hitap eden projeler var. 


Ulaşım projeleri değerini artıracak 


Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattının hizmete girmesiyle bölgede ulaşım bir ölçüde rahatladı. Buna bağlı olarak konut fiyatlarında artış gözlemlendiğini belirten EVA...