29 / 03 / 2024

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu nerede

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu nerede

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açıldı!

Beylikdüzü'nde gün boyu süren etkinliklerin akşamında binlerce vatandaş 23 Nisan kortejinde bir araya gelerek hem 23 Nisan’ı hem de Yaşam Vadisi 2. Etap’ın açılışını kutladı. 

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.etap 23 Nisan'da açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü için dört gün sürecek bir Çocuk Şenliği hazırlıyor. Şenlikte Yaşam Vadisi'nin 2. etabının açılışı da yapılacak.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açılışa hazırlanıyor!

İstanbul’un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi’ni hizmete açan Beylikdüzü Belediyesi, 250 bin metrekare 1. etabının ardından şimdi de hızla 2.Etabı hizmete açmak için çalışmalara devam ediyor...

Beylikdüzü Yaşam Vadisi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı açıldı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

İlçedeki gençlerin, öğrencilerin faaliyetleri açısından büyük imkanlar sağlayacak olan Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona yaklaşıldı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona gelindi. İnşaatının büyük kısmı tamamlan kompleks Mayıs'ta açılacak.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binası 2016'da tamam!

Beylikdüzü'nün başarılı okullarından biri olan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında, hem okulun öğrencilerinin hem de çevre okulların faydalanabileceği Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binasının çalışmaları hızla devam ediyor.

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Yalçın tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kağıthane, Nurtepe Mahallesi, Ayyüzlü Sokak'ta kuruldu.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi uluslararası yarışma ile şekillenecek!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçeyi park cennetine dönüştürme konusunda kararlı. Birçok etaptan oluşan ve Beylikdüzü’nün kimliği haline gelecek Yaşam Vadisi Projesi, uluslararası bir yarışma ile şekillenecek.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları Yarışması sonuçlandı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin kimliğini ifade edecek Yaşam Vadisi projesinin geliştirilmesine yönelik “Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları” adıyla düzenlediğini yarışmanın kazananlarını açıkladı.

Beylikdüzü Makyol Yaşam projesinin örnek dairesi açıldı!

İstanbul Beylikdüzü’nde yükselen, geniş iç mekânları, aydınlık ve huzurlu mimarisiyle de öne çıkan Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinin dünyadaki en yeni mobilya ve dekorasyon trendleriyle tasarlanan örnek dairesi ziyarete açıldı.

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nün örnek dairesi açıldı!

Farklı ihtiyaçlara uygun planlanmış 464 adet daire ve 84 adet mağazanın yer aldığı Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi için tasarlanan örnek daire, ziyarete açıldı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu nerede Haberi

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu nerede

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi ilçede eğitim alanında yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Beylikdüzü Belediyesi ve iş insanı Yaşar Acar’ın katkılarıyla açılışı gerçekleştirilen Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nun resmi açılış töreni; Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Vekili Ömer Şatır, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, iş insanı Yaşar Acar, ilçe protokolü, öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla yapıldı. Beylikdüzü Belediyesi'nde yer alan habere göre, Türkiye’nin ve İstanbul’un sayılı fen liselerinden biri olan Yaşar Acar Fen Lisesi’nin öğrencilerinin yararlandığı 3 bin metrekarelik alana ve 108 öğrenci kapasitesine sahip yurt binası, öğrencilere tam teşekküllü barınma ortamı ve sosyal alanlar sağlıyor.  Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarında bulunan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nda ayrıca; konferans salonu,...