26 / 04 / 2024

beylükdüzü gözde semt

beylükdüzü gözde semt

Konut tercihimizi lokasyona göre yapıyor, en çok Avrupa yakasını tercih ediyoruz. Gayrimenkulde yatırımı değil ikameti düşünüyoruz. Gayrimenkul yatırımıyla ilgili tüm merak ettikleriniz için tıklayın!

Rossmann ‘Kırmızı Günler’ kampanyası başlıyor! Yüzde 50’ye varan indirim.. Rossmann 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Alman kişisel bakım marketi Rossmann ‘Kırmızı Günler’ kampanyasıyla pek çok kategoride yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Peki ‘Kırmızı Günler’de hangi ürünler indirimde? İşte Rossmann 20 Ekim 2022 fiyat listesi..

Rossmann’da ‘Kırmızı Günler’: Yüzde 50 indirim! Rossmann 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Alman kişisel bakım marketi Rossmann ‘Kırmızı Günler’ kampanyasıyla pek çok üründe net yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü güncel fiyatları!

Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü'nde nakit ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. İşte Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü güncel fiyatları...

Konut yatırımı yapılacak en gözde 10 bölge!

Türkiye’nin rekortmen emlak danışmanlarından Evrim Kırmızıtaş Başaran, konut yatırımı için bu yılın gözde bölgelerini açıkladı.

Beylikdüzü'nde günübirlik 113 ev mühürlendi!

Günübirlik kiralanan bataklık yuvası evler tehlike saçıyor. Denetimin yetersiz olduğu evler liseli gençleri bataklığa çeken girdaplara dönüştü. Beylükdüzü'nde 113 binanın komple mühürlendi.

Gözde Grubu yeni projelerle büyüyor!

İZMİR'in farklı noktalarında konut yatırımları bulunan Gözde Grubu; MyWay Fest, MyWay Terrace, MyWay Yıldız ve MyWay Deluxe projeleriyle sektördeki ilerleyişini sürdürüyor.

Resim İstanbul Nefes'te peşinatsız yüzde 10 indirim imkanı!

Aydos Ormanı’nın yanı başında yükselen Resim İstanbul Nefes'te taksitler 3 bin 23 liradan başlıyor. Projenin ödeme planına göre peşinatsız yüzde 10 indirim imkanı da sunuluyor..

Gözde Girişim, Azmüsebat Çelik’in tamamını satın alıyor!

Yıldız Holding’e bağlı şirketlerden Gözde Girişim, 3 yıl önce ortak olduğu DERBY, TOKAI gibi markaların üreticisi Azmüsebat Çelik’in tamamını satın alıyor.

Dekar Asmalı Hayat görselleri!

Dekar Asmalı Hayat Evleri 78 bin metrekare arsa alanına sahip. İstanbul Beylükdüzü'nde yükselen projede 3+1, 4+1 ve 5+1 konutlar bulunuyor. İşte Dekar Asmalı Hayat görselleri...

Beylükdüzü'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

İSTANBUL, Beylikdüzü Yakuplu Merkez Mahallesinde plansız yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle binalarının hasar gördüğünü iddia eden mahalle sakinleri Aydınlık'a konuştu.

Ziya Gökalp Semt Konağı hizmete açıldı!

Kocasinan Belediyesi açılış kurdelelerini bir bir kesmeye başladı. Yeşil Mahalle'den sonra Ziya Gökalp Semt Konağı da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katıldığı törenle açıldı.

Gözde Kuşadası Hastanesi 2016'da açılacak!

Gözde Grubu olarak sağlık turizmi konusunda büyük bir yatırıma hazırlandıklarını açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, tam donanımlı ve 150 yatak kapasiteli hastanenin 2016 yılında hizmete açılacağını söyledi.

beylükdüzü gözde semt Haberi

beylükdüzü gözde semt

İşte Realistexpo anketinden ilginç sonuçlar


27-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören Realistexpo'da ziyaretçilerle yüz yüze yapılan anket sonuçları tüketicilerin konut alımı tercihleri konusunda ilginç sonuçları ortaya çıkardı. Türk tüketicisinin konut tercihinde en belirleyici unsur lokasyon. Türk tüketicisi bilinenin aksine konutta fiyattan çok lokasyona önem veriyor. Deprem konusunda yaşanan tecrübeler sağlamlık faktörünü ikinci sıraya çıkarırken, fiyat ise üçüncü sırada yer alıyor.
 
Avrasya'nın en büyük emlak ve gayrimenkul fuarı Realistexpo'da farklı gelir gruplarına mensup 457 ziyaretçiyle yüz yüze yapılan ankette tüketicilerin emlak alma kararında etkili olan faktörler, konut alımında en fazla tercih edilen bölgeler, konut alma niyetlerine ilişkin sorular yöneltildi. İlginç sonuçların yer aldığı ankette tüketici eğilimleri ortaya çıktı.