24 / 04 / 2024

Beyoğlu Tersane Caddesi

Beyoğlu Tersane Caddesi

Beyoğlu Tersane Caddesi, “İstanbul Metrosu Yenikapı-Unkapanı Arası Metro İnşaatı İşi” kapsamında yapımı süren “Haliç Metro Geçiş Köprüsü”nün yaklaşım viyadüğü çelik konstrüksiyon iskelesinin kurulması için Cumartesi gecesi trafiğe kapanacak

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce Mahallesi, İmrahor Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Beyoğlu'nda ön cephesi çöken bina yıkıldı!

Beyoğlu Asmalı Mescit Caddesi'nde yer alan ve ön cephesi çöken tarihi bina kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Beyoğlu’nda yıkılma tehlikesi olan bina tahliye edildi!

İstanbul Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi Ayhan Işık Sokak'ta yer alan 5 katlı bir bina yıkılma tehlikesi sebebi ile tahliye edildi..

Beyoğlu'nda yıkım tehlikesi olan istinat duvarı yenilenecek!

Beyoğlu'nda yenileme çalışmaları kapsamında Yedikuyular Caddesi'nde bir şerit trafik akışına kapatılacak...

Beyoğlu'nda 31 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan gayrimenkul Asmalımescit Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi üzerinde yer alıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için 31 milyon TL bedel isteniyor. 

Beyoğlu'nda satılık iş hanı!

İstanbul İli Beyoğlu İlçesi, Ömeravni Mahallesi, Meclisi Mebusan Caddesi üzerinde yer alan ''iş hanı'' vasfındaki gayrimenkul teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı.

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'ndeki Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında son noktaya gelindi. Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak.

Beyoğlu'na 100 yıllık tramvay geliyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, proje ve yatırımla ilgili soruları cevaplandırdı. Demircan, İstiklal Caddesi'ndeki altyapı projelerinden bahsetti...

Beyoğlu'nun Nostaljik Tramvay Hattı yenileniyor!

26 yıldır hizmet veren İstiklal Caddesi'nin simgesi Nostaljik Tramvay Hattı yenileniyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan çalışmaları yerinde inceledi.

Beyoğlu'nda yıkım çalışması süren bina çöktü!

Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi Kurtuluş Deresi Caddesi'ndeki 3 katlı binada, yıkım çalışması devam ettiği sırada çökme meydana geldi.

Beyoğlu ve İstiklal'de altyapı çalışması başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışması başlattı.

The House Cafe Beyoğlu’na geri dönüyor!

Yakın zamanda Beyoğlu'ndaki iki şubesi birden kapanan The House Cafe, Grand Pera'ya açacağı şubesiyle İstiklal Caddesi'ne geri dönüyor.

Beyoğlu Tersane Caddesi Haberi

Beyoğlu Tersane Caddesi

-  Beyoğlu Tersane Caddesi, “İstanbul Metrosu Yenikapı-Unkapanı Arası Metro İnşaatı İşi” kapsamında yapımı süren “Haliç Metro Geçiş Köprüsü”nün  yaklaşım viyadüğü çelik konstrüksiyon iskelesinin kurulması için, 6 Ekim 2012 Cumartesi günü 24:00 ile, 7 Ekim 2012 Pazar 24:00  tarihleri arasında, 1 (bir) gün süre ile araç ve yaya trafiğine kapatılacaktır. 


Bu nedenle: 

-  Karaköy’den Unkapanı, Balat yönüne gidecek araçların; Galata Köprüsü-Eminönü üzerinden,

-  Şişhane yönünden Karaköy, Eminönü yönüne gidecek araçların; Unkapanı Köprüsü- Eminönü-Galata Köprüsü üzerinden,

-  Unkapanı, Balat Yönünden Karaköy yönüne gidecek araçların Eminönü-Galata Köprüsü üzerinden seyretmeleri gerekmektedir.


-  Beyoğlu İlçesi, Tersane Caddesinin 1 (bir) gün süre ile araç ve yaya trafiğine kapatılması,  2 Ekim 2012 tarihli UTK (Ulaşım Trafik Komisyonu) Kararı ile de uygun görülmüştür.


-  Haliç Metro Geçiş Köprüsü, İstanbul Metrosu içinde, toplam uzunluğu...