29 / 03 / 2024

Beypazarı Cami projesi

Beypazarı Cami projesi

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın en önemsediği projelerden biri olan ve şehir mezarlığı yanında yapımı devam eden Musalla, Taziye Yeri ve Cami projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Aydın Efeler'in konut, dükkan ve cami projesi mecliste!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yapılması planlanan konut, dükkan ve cami projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da tarihi Ulu Cami ve çarşıların etrafındaki eski yapılar yıkılıyor!

Bursa'da başlatılan "Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi" kapsamında devam eden yıkımlarla Ulu Cami ve çevresindeki çarşıların silüeti ortaya çıktı.

TOKİ Ankara Beypazarı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı Ayvaşık projesi için ÇED süreci başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kiev cami projesi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, soydaşları için konut inşası projesi ve Kiev'de cami inşası projesi kapsamındaki çalışmaların sürdüğünü aktararak, bugün bu çalışmalarla ilgili son durumu değerlendirdiklerini dile getirdi.

Sivas Kale Projesi'nde yüzde 30 seviyesine ulaşıldı!

Sivas Belediyesi'nce Gök Medrese ile Ulu Cami'yi birleştirecek Kale Projesi çalışmasında yüzde 30 seviyesine gelindi.

Sakarya Tramvay Projesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında hayata geçirilecek olan Sakarya Tramvay Projesi için 14 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyor.

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

Almanya'da 2 bin kişilik cami ve külliye projesi tanıtıldı!

Almanya'nın Stuttgart kenti yakınlarında bulunan Feuerbach beldesinde yapılması planlanan cami ve külliye projesi tanıtıldı. 2 bin kişinin ibadet etmesinin planlandığı caminin 27 milyon euro’ya mal olması planlanıyor.

Kayseri Cami Kebir Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cami Kebir kentsel dönüşüm projesini hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Millet bahçesi noktasında Melikgazi ve Kocasinan millet bahçelerinde projelendirme çalışmalarında son safhaya geldik" dedi.

Ordu Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi'ni tamamladı.

Aksaray TOKİ 2019 projesi!

Aksaray TOKİ 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 253 adet konutun yanı sıra 1 adet ticaret merkezi ve cami de bulunuyor.

Beypazarı Cami projesi Haberi

Beypazarı Cami projesi


Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın en önemsediği projelerden biri olan ve şehir mezarlığı yanında yapımı devam eden Musalla, Taziye Yeri ve Cami projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.


Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan çalışmaları yerinde inceleyerek, inşaat hakkında bilgi aldı. Yaklaşık iki ay içerisinde tamamlanması planlanan proje şehir merkezinde özellikle cenazelerde yaşanan trafik çilesine son vererek vatandaşlarımızın son görevlerini huzur içinde gerçekleştirmelerini sağlayacak.





Beypazarı...