25 / 04 / 2024

beypazarı termal turizmi

beypazarı termal turizmi

CHP Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş, Ankara'nın termal açıdan çok zengin yer altı kaynaklarının olduğunu belirterek "Özellikle Ankara’nın termal turizmi çok önemli bir potansiyele sahiptir." dedi...

2023'e kadar 20 termal kent kurulacak!

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak, Türkiye'nin termal ve sağlık turizmi için çalışma başlattıklarını açıkladı. Çakmak, 2023'e kadar 20 ilde 20 termal kent kurulacağını söyledi.

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.

Arzu Şentürk Salık: 100 milyon dolarlık otel yapacağız!

Hasanbey Çiftliği Yönetim Kurulu Başkanı Salık, çiftlik ile tarım ve termal turizmi birleştirecek 100 milyon dolarlık bir otel yatırımı yapacaklarını söylüyor...

Köksal Köse'den iki yeni termal otel yatırımı!

Tuzla’da bir tesis aldı, hayatı değişti. Avrupa’da gördüğü modeli Tuzla Medikal Termal Otel adını verdiği bu komplekste hayata geçirdi. Koksal Köse sağlık turizmi konusunda oldukça iddialı. Köse, iki yeni yatırım için de hazırlıklarını tamamlamış durumda..

Ankara Beypazarı'na Osmanlı şehri kurulacak!

Ankara'nın termal ve kültür turizmi açısında en önemli ilçelerinin başında gelen Beypazarı'na ilçe belediyesi tarafından Osmanlı kültürünün yaşatıldığı, "Şehr-i Osman Gazi" kurulacak.

Kütahya'nın çehresi değişiyor!

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek...

Kütahya termal turizmi alanında yeni projeler üretecek!

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek.

Bolu Narven Termal Sağlık Kasabası Ocak'ta hizmete girecek!

450 bin metrekare alanı ile Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Bolu’da turizmi hareketlendirecek.Türkiye turizmine katkı sağlayacak olan Narven, aynı zamanda Bolu halkının da yeni istihdam alanı olacak.

Akropol Termal Beypazarı devremülk fiyatları!

Ankara'nın Beypazarı bölgesinde hayata geçen Akropol Termal Tesisleri'nde ömür boyu tapulu devremülkler satışa sunuluyor. Akropol Termal Beypazarı devremülk fiyatları şöyle:

Beypazarı Akropol Termal Şehir'de 10 bin TL'ye devremüllk!

Beypazarı'nda bin 350 dönüm alan üzerine kurulan Akropol Termal Şehir toplam 7 etap olarak inşa ediliyor. Beypazarı Akropol Termal Şehir'de yer alan devremülkler 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek!

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

ASİAD: Termal ve sağlık turizmi ile kalkınacağız!

ASİAD Başkanı Barış Aydın, termal turizmin ve sağlık turizminin Ankara'yı bu alanlarda dünya ölçeğine taşıyabileceğini, verilecek planlı destekle hem Ankara ekonomisinin büyüyeceğini, hem yeni istihdam imkanları doğacağını söyledi.

Pamukkale'deki kentsel dönüşüm termal turizmi canlandıracak!

TOKİ Başkanı Turan, Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutlarla inşa edilen pansiyonlarda son aşamaya gelindiğini belirtti. Turan, dönüşümün Pamukkale için, önemli yeni bir cazibe merkezi olacağını söyledi.

beypazarı termal turizmi Haberi

beypazarı termal turizmi


CHP Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş, Batı Ankara Girişimci ve Sanayici İş Adamaları Derneği (BAGİAD) tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Ankara'nın termal açıdan çok zengin yer altı kaynaklarının olduğunu belirten Yavaş, "Özellikle Ankara’nın termal turizmi çok önemli bir potansiyele sahiptir. Kızılcahamam’da, Beypazarı’nda, Ayaş’ta, Güdül’de Haymana’da bu hattın tamamında Bala’ya kadar hemen hemen her yerde termal su var. Ankara’ya bir sivil havaalanı yaparak Ankara’nın çevresine de Nevşehir, Konya ve Bursa’ya kadar bir kültür turizmi geliştireceğiz." dedi. 


Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın da katıldığı toplantıda, yüzünü batıya dönmüş sivil toplum örgütü BAGİAD adına Dernek Başkanı Bahri Küpeli tarafından Ankara’nın sembolik anahtarı Mansur Yavaş’a takdim edildi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a da, Avrupa Çevre ve Temizlik Platformu Türkiye Delegasyonu 2013 yılı Çevreye...