20 / 04 / 2024

beyşehir mücarat tarihi toki konutları

beyşehir mücarat tarihi toki konutları

TOKİ tarafından Beyşehir'de Avşar Mahallesi'ne yapılacak 251 adet 2. Etap TOKİ Konutlarının başvuruları 25 Haziran-30 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Ev hayalleri kuranlar 456 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olacak.

Beyşehir Belediyesi'nden Konya'da satılık arsa!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 20 Kasım Pazartesi günü yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Beyşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Beyşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Beyşehir sosyal konut projesi...

Konya Beyşehir'de 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat!

Konya Beyşehir Belediyesi, Konya ili, Beyşehir ilçesi, Hamidiye, Kurucuova ve Çiçekler mahallelerinde yer alan 10 arsayı 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte Konya Beyşehir'deki arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 71 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat14:30'da yapılacak.

Beyşehir Gölü'nde tarihi yapılar keşfedildi!

Beyşehir Gölü’nün batı kıyısında bulunan Anadolu Selçuklulara ait Kubadabad Saray Külliyesi kazılarında drone ile yapılan belgeleme çalışmaları sırasında, göl kıyısından yaklaşık 100 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bina kalıntıları ortaya çıktı. 

Hatay Şehir Müzesi açıldı!

Hoşgörü kenti Hatay'ın tarihi, günlük yaşamı ve kültürünü yansıtan Şehir Müzesi ziyarete açıldı...

Hatay'daki tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Hoşgörü şehri Hatay'ın tarihi, günlük yaşamı ve kültürü, 2014 yılına kadar 66 sene boyunca Antakya Arkeoloji Müzesi olarak hizmet veren tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Konya Beyşehir için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Beyşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 başvuru şartları neler? İşte Konya Beyşehir Hacıakif 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Beyşehir'e yeni emniyet müdürlüğü binası!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yapımına başlanan yeni Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının inşaatı devam ediyor. 

Beyşehir'in mahallelerinde kültür merkezi dönemi!

Konya’nın Beyşehir ilçesi Avşar Mahallesinde yapımı tamamlanan kültür merkezinin çok amaçlı bir sosyal tesis olarak kullanılacağı açıklandı. 

beyşehir mücarat tarihi toki konutları Haberi

beyşehir mücarat tarihi toki konutları

TOKİ tarafından Beyşehir'de Avşar Mahallesi'ne yapılacak 251 adet 2. Etap TOKİ Konutlarının başvuruları 25 Haziran-30 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. 


Konutlar üç farklı tipte yapılacak, Ziraat Bankası şubelerine alt gelir grubu konutları için 4 bin TL, sosyal konutlar için 6 bin TL ödeyerek başvuru yapılabilecek. Ev hayalleri kuranlar 456 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olacak. 


KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ OLUNACAK 

BEYŞEHİR Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen projeye oldukça yoğun bir ilgi olduğunu söyledi. Başkan Özaltun, "Özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olabilmelerini istiyoruz. Huğlu ve Üzümlü mahallerimizde yapılacak TOKİ Konutları'nın başvuru sürecisinin bir an önce başlaması için girişimlerimiz devam ediyor" dedi. 


Başvuru sayısının yeterli düzeyde olduğu takdirde konutların yapımına bu yıl içerisinde başlanacağını ifade Başkan Özaltun, 2....