23 / 04 / 2024

Beytepe Parktepe Evleri inşaatı ne durumda

Beytepe Parktepe Evleri inşaatı ne durumda

Başkent Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, titiz düşünülmüş, sağlam ve estetik dış yapısının yanı sıra, fonksiyonel, rahat ve kaliteli iç mekan kurgusuyla da öne çıkıyor.

Kale Beytepe Evleri fiyat!

Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş tarafından Ankara'da hayata geçirildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor...

Duru Beytepe Evleri fiyatları!

"Ankara'nın en yeşil projesi" sloganıyla basına tanıtılan Duru Beytepe projesi 484 daireden meydana geliyor. Duru Beytepe Evleri fiyatları 100 bin TL'den başlıyor.

Ankara Duru Beytepe Evleri fiyat listesi!

Kişiye özel ödeme imkanlarının sağlandığı Duru Beytepe projesi 484 daireden oluşuyor. İşte Ankara Duru Beytepe Evleri fiyat listesi...

Duru Beytepe Evleri fiyatları ne kadar?

Toplam 484 daireden meydana gelen Duru Beytepe Evleri Tona Yapı ve Safe İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Duru Beytepe Evleri fiyatları ne kadar?

Parktepe Evleri’nde teslim için geri sayım başladı!

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri’nde, konut sahiplerinin evlerine kavuşması için sayılı günler kaldı.

Murat Altuntaş: Ankaralılar konutları oturum amaçlı alıyor!

Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" dedi.

Parktepe Evleri projesinde kaba inşaat tamamlandı!

Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, çok sayıda projenin teslim hazırlığı yaptığını, bazı projelerin de kaba inşaatlarının tamamlandığını vurguladı.

Beytepe Elit Manzara teslim tarihi!

Beytepe Elit Manzara Evleri projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 750 liradan başlıyor. Elit Manzara Beytepe'de teslimler 2018 yılında yapılacak...

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasında ödüller dağıtıldı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışmasının sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

Parktepe Evleri’nin Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışması sonuçlandı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışması sonuçlandı. 3 bin TL değerindeki birincilik ödülünü Galata Kulesi’ni objektifine yansıtan Aydın Sertbaş kazandı.

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi!

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi bu yıl ortası olarak belirtiliyor. Koz Group'un 215 konutluk projesi Horizon Life Evleri Beytepe'de tüm daireler 4+1 olarak tasarlandı...

Ankara Parktepe Evleri'nde mevsimsiz balkon keyfi!

Ayazıyla meşhur Başkent Ankara’da kış aylarında balkona çıkmak bir hayal… Kentin en yüksek noktalarından Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri ise yerden ısıtmalı özel balkonlarıyla ‘mevsimsiz’ keyif sunuyor.

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları!

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları 570 bin liradan başlangıç gösteriliyor. MFZ Grup projesi Allora Beytepe Evleri Ankara'da 114 adet daire yer alıyor...

Beytepe Parktepe Evleri inşaatı ne durumda Haberi

Beytepe Parktepe Evleri inşaatı ne durumda

Başkent Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, titiz düşünülmüş, sağlam ve estetik dış yapısının yanı sıra, fonksiyonel, rahat ve kaliteli iç mekan kurgusuyla da öne çıkıyor.


Projeyi hayata geçiren Şahika Grup Yapı’nın ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, “Yapıların daha kullanışlı ve kaliteli olması için binanın dışına olduğu kadar, mekanlara da özenli davranmak gerekir. Parktepe’de de hayallerdeki konutları adeta orkestra gibi çalışarak, dışarıdan ve içeriden titiz bir uyumla kurguluyoruz” dedi.

 

Başkent Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’de inşa edilen Parktepe Evleri, sağlam, detaylı ve estetik dış yapısının yanı sıra, fonksiyonel, rahat ve kaliteli yaşam alanlarıyla da öne çıkıyor.

Stresten uzak, manzaralı, ferah ve dinlendirici bir hayat sunmanın yanında konforlu ve kullanışlı konutlara imza atan konut projeleri,...