25 / 04 / 2024

Beyz-i Şah mağazası

Beyz-i Şah mağazası

Beyza Uyanoğlu ve Neslişah Düzyatan’ın kurucusu oldukları Türk mağazası Beyz-i Şah konsept mağazası cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı törenle açıldı

GAP 19 mağazası için kapatma kararı aldı!

Ünlü giyim markası GAP İngiltere ve İrlanda'da faaliyet gösteren 19 mağazası için kapatma kararı aldı. 

Beyza Uyanoğlu ve Neslişah Düzyatan yeni mağaza açtı!

Beyza Uyanoğlu ve Neslişah Düzyatan’ın kurucusu oldukları Türk mağazası Beyz-i Şah konsept mağazası cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı törenle açıldı

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Koçtaş Cevahir mağazası yenilendi!

Koçtaş, 2005 yılında açılışını yaptığı Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunan Şişli mağazasını yeniledi

Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaşma bildirisini yayınladı.

Elif Dürüst Şişli'deki mağazasını bugün açıyor!

Yıllar sonra çalışmaya başlayan Elif Dürüst, iş hayatına başladı. Teşvikiye Camii'nin tam karşısındaki mağazasının dekorasyonunu tamamlayan Dürüst, bugün mağazasının kapısını aralıyor.

Damat-Tween mağazası Abdi İpekçi Caddesi’ne taşındı!

ORKA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, uzun süredir Nişantaşı'nda hizmet veren erkek giyim markası Damat-Tween’in mağazasını Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ne taşıdı.

Simitçi Dünyası yurtdışındaki ilk mağazasını Hollanda'da açtı!

Simitçi Dünyası yurtiçindeki 105 mağazasından sonra yurtdışındaki ilk mağazasını Hollanda'nın Utrecht şehrinde açtı. Açılış törenine Simitçi Dünyası Genel Müdürü Levent Yıldırım ve Utrecht Belediye Başkanı Jan Van Zanen katıldı.

Yasemin Özilhan'ın çocuk mağazası 15 şubeye ulaştı!

Ekrandan sosyeteye transfer olan Yasemin Özilhan, kendini geliştirdi. Sosyetik güzelin, halkla ilişkiler ve tanıtımını yürütüp reyon düzeniyle bile ilgilendiği çocuk mağazası kısa sürede 15 şubeye ulaştı.

Simitçi Dünyası yurt dışında ilk mağazasını Hollanda'ya açıyor!

Yurt içinde 100’den fazla şubesi olan Simitçi Dünyası, yurt dışında ilk mağazasını Hollanda’ya açarak Avrupa’ya adım atıyor.

Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası 29 Nisan'da açılıyor!

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Avrupa'nın En İyi Çiftlik Projesi" seçilen ve ilk mağazasını Aralık 2014'te Bebek'te açan Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası'nı 29 Nisan'da açıyor. Açılış kokteyline Emre Oral ve Kerem Oral ev sahipliği yapacak.

Palivor Çiftliği ilk mağazasını Bebek'te hizmete açtı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Avrupa'nın En İyi Çiftlik Projesi" seçilen Palivor Çiftliği, ilk mağazasını Bebek'te açtı. Mağazada Palivor Çiftliği'nin özel et ve süt şarküteri ürünleri satılacak...

Kelebek Tuzla mağazasını açtı!

Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konseptiyle Tuzla’da faaliyete geçirdiği son mağazasını törenle hizmete açıldı. Törende Doğtaş ve Kelebek Mobilya Genel Müdürü Hulusi Acar konuştu.

Beyz-i Şah mağazası Haberi

Beyz-i Şah mağazası

Beyza Uyanoğlu ve Neslişah Düzyatan’ın kurucusu oldukları Türk mağazası Beyz-i Şah konsept mağazası düzenlenen davetle açıldı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Geleneksel Türk motiflerinin ve Batı’nın iddialı tasarımlarının buluştuğu markanın davetine cemiyet dünyasının önde gelen isimleri katılım gösterdi.

Alkoçlar, “Amacımız bir dünya markası olmak” diye...