20 / 04 / 2024

B&G Store

B&G Store

Guess Kids’in Türkiye haklarını satın alan B&G Store yeni markası için 5 yılda 10 adet mağaza açacak. 5 yıllık anlaşma yapan B&G Store markanın Arap ülkelerindeki haklarını almak için de çalışmalara başlıyor. 2 milyon Euro’luk yatırıma hazırlanıyor

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "B" görünümü ise "negatif" olarak onayladı. Kredi derecelendirme kuruluşu, zelzelelerin ekonomik faaliyet üzerindeki negatif tesirinin, mayıs seçimleri evvelinde mali ve kredi teşvikiyle kısmen dengelenmesini bekliyor.

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu B olarak teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin kredi notunu 'B', görünümünü de 'negatif'şeklinde teyit etti.

Bıg Constructıon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıg Constructıon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de İhsan Büyük tarafından kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Hattat Traktör fiyat listesi belli oldu! İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi

Çiftçilerin merakla takip ettiği traktör fiyatlarını haberimizde derledik. Bügün Hattat Traktör'ün fiyat listesini inceledik. Peki, Hattat traktör fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bıg Peace Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıg Peace Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Bıg Invest Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıg Invest Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Fethi Öner tarafından kuruldu.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Güllük Liman Sahası özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından (ÖİB) Güllük Liman Sahası 45 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek.

TOKİ'nin Konya'da inşa edeceği 1717 konut için kura çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) dar gelirli vatandaşlara yönelik yürüttüğü proje kapsamında Konya'da inşa edilecek 1717 konutun hak sahiplerini bügün çekilen kura ile belirledi...

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

Polat Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polat Group Dış Ticaret Limited Şirketi bügün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Polat tarafından kuruldu. 

The World Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The World Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugüb Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Tetik, Fatih Ergüven ve Ömer Faruk Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Yüksek Mimar Profesör Demir Divanlıoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Profesör Demir Divanlıoğlu vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı. Cenazesi bügün 6 Ocak 2019 Pazar günü (bugün) defnedilecek.

B&G Store Haberi

B&G Store




Türkiye’de toplam 55 mağazası ile faaliyet gösteren çocuk giyim markası B&G Store, şimdi de Guess Kids’i Türkiye’ye getiriyor. İtalya’da yılda iki kez düzenlenen Çocuk Fuarı Pitti Bimbo’da tanışıp görüşmeye başladığı Guess Kids’in Türkiye’deki tüm satış haklarını satın aldı. Bu anlaşma kapsamında Türkiye’de 5 yılda 10 Guess Kids mağazası açacaklarını söyleyen B&G Store Yönetim Kurulu Başkanı Seyidullah Nebati, “Guess Kids 2013 İlkbahar koleksiyonunu B&G store mağazalarında sergilemeye başlayacağız. Artık Türkiye’deki bütün Guess Kids hakları 5 seneliğine bize ait. Marka için en az 2 milyon Euro’luk yatırım yapacağız” dedi.


ARAP ÜLKELERİ İÇİN ÇALIŞIYOR

Türkiye hakkı için aralarındaki görüşmelerin 6 ay sürdüğünü ifade eden Nebati, Türkiye’nin ardından Arap ülkeleri ile ilgili de çalışmalara başlamalarının gündemlerinde olduğunu dile getirdi. Guess Kids’in dünyada en hızlı büyüyen...