24 / 04 / 2024

Bien Seramik serisi

Bien Seramik serisi

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Çanakkale Seramik'ten ‘Calacatta’ serisi!

Çanakkale Seramik, dünyaca ünlü ‘Calacatta’ mermerinin doğal dokusunu taşıdığı mekanlarda, sade ve seçkin bir atmosfer yaratıyor.

Çanakkale Seramik, evlere ‘Natte’ ile canlılık katıyor!

Çanakkale Seramik, hasır desenli rölyefli dokuya sahip Natte serisi ile hem banyo hem de mutfaklarda şık ve hareketli bir atmosfer oluşturuyor.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Yurtbay Seramik'ten Serena serisi!

Yurtbay Seramik'in yeni serisi Serena'nın Maskülen ve Klasik dokusu banyonuza asil bir ağırlık katacak...

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin protokolü imzalandı!

Projesini Bilecik Belediyesince hazırladığı ve Bien Seramik tarafından hayata geçirilecek olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi için imzalar atıldı.

Kalebodur'dan yeni Uptown serisi!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, Uptown serisini tanıttı. Kalebodur Uptown serisi sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor.

Çanakkale Seramik Vivien serisi ile ferah mekanlar!

Çanakkale Seramik, çimento etkisinin en sade sunumlarından biri olan, parlak ve pürüzsüz dokuya sahip ‘Vivien’ serisi ile konut içi ve banyolarda ferahlık hissi yaratıyor.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

Bien Seramik serisi Haberi

Bien Seramik serisi

Küresel marka olma yolunda büyük adımlarla ilerleyen sektörün önemli oyuncularından Bien Seramik, aldığı birçok ödülle tasarımdaki gücünü kanıtlamanın güveni ile yoluna devam ediyor.


Üretiminin her aşamasında üstün kaliteyi birinci koşul olarak kabul eden Bien Seramik’in 2017 koleksiyonlarında yer alan Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri yazlıklarınızı estetik anlamda yeniden var ediyor.


DAİMA DOĞAL DAİMA YENİ: ZEBRA WOOD


Bien Seramik’in doğayı referans alarak tasarladığı Zebra Wood Serisi, ahşabın doğasında bulunan bütün incelikleri mekanlara yansıtıyor. Bu doğal görünüm mekanın sıcaklığını artırırken, insanın samimiyet ve yakınlık duygularına da dokunuyor.


Ceviz, meşe, kül, gümüş, akçaağaç olmak üzere beş farklı tonda üretilen serinin ebadı 15x90cm. Zebra Wood birden fazla tonuyla kombine edildiğinde mekanların canlılık kazandırıyor.


DAİMA GENÇ DAİMA YENİ: ANGLE


Bien’in yeni ahşap koleksiyonlarından olan Angle...