16 / 04 / 2024

Bigg ofisleri

Bigg ofisleri

25 yılı aşkın tecrübesiyle ofis mekanları üzerine uzmanlaşan Mimar Gürhan Bakırküre tarafından kurulan Bigg, "Çalışma Kültürü Çözümleri" alanında verdiği hizmetle Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

İran'daki emlak ofisleri 26 Ekim'de kapanıyor!

İran'da, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 26 Ekim- 20 Kasım tarihlerinde emlak ofisleri ve diğer zorunlu olmayan tüm iş yerleri kapanacak.

Emlak satış ofisleri yerli alıcıyla buluştu!

Efe Yapı İcra Kurulu Üyesi Paris Efe, bankaların sağladığı konut kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Piyasalardaki durgunluğa rağmen ciddi ilgi gördü ve satış ofisleri uzun zaman sonra yerli alıcıyla buluştuğunu açıkladı.

Kosova'da emlak ofisleri çalışmaya başladı!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlıyor.

Kosova'da emlak ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak.

İnşaat firmaları ve emlak ofisleri arayış içerisinde!

Gayrimenkul PR şirketi, İzmir'deki konut stoku ve gayrimenkul sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, "İzmir’de konut stoku artmaya başladı. İlanlarda da yığılma yaşandı ve tüketiciler ilanlarda boğuluyorlar. İnşaat firmaları ve emlak ofisleri, brandayı asıp, ilanı girip, sosyal

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

Beymen'in ofisleri Vadistanbul'a taşınacak!

Ofisleri Oycan Plaza'da bulunan Beymen'in Ocak 2020'de Vadistanbul'a taşınacağı öğrenildi.

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

Küçük emlakçıların yerini emlak ofisleri aldı!

Geleceğin mesleklerinden biri olarak gösterilen gayrimenkul danışmanlığı, profesyonel adımlarla kendini kanıtlıyor. İki kişiyle çalışan küçük emlakçıların yerini sayıları yüzleri geçen çalışanların olduğu emlak ofisleri alıyor.

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Kuzey Yakası Ofisleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Kuzey Yakası Ofisleri'nde peşinde yüzde 30 indirim yapılıyor. Emlak Konut GYO imzasını taşıyan proje İstanbul’un Başakşehir bölgesinde hayata geçiriliyor. 

Nef'in mağaza ve ofisleri 21 Aralık'ta satışta!

Nef'in mağaza ve ofisleri Turyap aracılığıyla 21 Aralık 2017 Perşembe günü satışa sunuluyor. Fiyatlar 290 bin TL’den başlıyor.

Bigg ofisleri Haberi

Bigg ofisleri

İşverenlerinin “yeni çalışma mekanı” ile ilgili tüm ihtiyaçlarına 360 derece hizmet anlayışıyla cevap veren Bigg, ofis seçiminden taşınma yönetimine, ofis tasarımından uygulamasına kadar çok geniş bir yelpazede işverenleri için en uygun bütçe dahilinde süreç yönetimi yapıyor.


Ofis mekanları özelinde anahtar teslim çözümler sunarak kurumsal firmalar için vazgeçilmez bir çözüm ortağı pozisyonunda konumlanan Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre’nin kurucusu olduğu Bigg, yeni bir ofis sürecinin tüm kademelerinde ihtiyaç duyulabilecek tüm hizmetleri tek çatı altında üreten bir platform olmasıyla Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.


Bugüne kadar ING Bank, Şişecam, Deloitte, Roche Türkiye, Burgan Bank, Tosyalı Holding, Inteltek, Altınbaş Holding, Kulüpler Birliği gibi yerel ve uluslararası ölçekteki önemli firmalar için “çalışma kültürü çözümleri” üreten Bigg, farklı disiplinlerden profesyonelleri bir araya getirdiği uzman kadrosuyla işverenlerine...