19 / 04 / 2024

bileşim gayrimenkul fuarı organizasyonu

bileşim gayrimenkul fuarı organizasyonu

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu markalarından biri olan Bileşim, gayrimenkul sektörünün önemli firmalarını bir araya getirecek yepyeni bir fuar düzenliyor. İstanbul Kongre Merkezi'nde 22-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Arron Medya Bilişim Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arron Medya Bilişim Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Aykut Güleç tarafından kuruldu.

Meta Girişim Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Girişim Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Kerim Altıntaş, Yasin Us ve Yener Hancar ortaklığında kuruldu.

14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs'ta!

13 yıldır gerçekleştirilen Gayrimenkul Fuarı'nın 2022 tarihi belli oldu. 14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs tarihlerinde İstanbul Bosphorus Hilton'da gerçekleştirilecek.

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Başakşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Er tarafından açıldı.

Set Bilişim Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Set Bilişim Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Oktar, ve Muhammet Enes Usta tarafından kuruldu.

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Raife Kocakoşak tarafından kuruldu.

14. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Mart'ta! 

Yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için geniş çaplı ve en etkili gayrimenkul yatırım fuarı olan 14.Gayrimenkul Fuarı, alıcı, satıcı ve yatırımcıyı 28-29 Mart tarihlerinde Hilton'da buluşturuyor...

Tam Girişim Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

Tam Girişim Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ata Yılmaz tarafından kuruldu.

bileşim gayrimenkul fuarı organizasyonu Haberi

bileşim gayrimenkul fuarı organizasyonu


Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu markalarından biri olan Bileşim, gayrimenkul sektörünün önemli firmalarını bir araya getirecek yepyeni bir fuar düzenliyor. İstanbul Kongre Merkezi'nde 22-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


Best Gayrimenkul 14 Fuarı, sektör oyuncularını yatırımcıyla buluşturacak önemli bir platform olmayı hedefliyor. "Yatırımın Fırsat Günleri" mottosuyla düzenlenen fuar kapsamında yatırımcılar, bugüne kadar hayata geçirilen fuarlardan farklı olarak özel indirimler, ekstra vadeler gibi firmaların sunacağı pek çok avantajdan da yararlanabilecekler. Yatırımcıların yanı sıra nihai tüketiciye de hitap eden fuarda satış işlemleri tamamlanabilecek, kredilendirme hizmetleri verilecek. Fuar ayrıca sektörün ana konularına eğilen panellere de ev sahipliği yapacak.



BEST Gayrimenkul 14 Fuarı'nı, gayrimenkul sektörünün talebi üzerine ve İnşaat Dünyası Dergisi'nin katkılarıyla düzenlediklerini belirten Bileşim Yayıncılık ve Fuarcılık Yönetim...