16 / 04 / 2024

bilgili holding west blocks satılık daire

bilgili holding west blocks satılık daire

Bilgili Holding West Blocks satılık daire bilgilerinden önce projenin diğer detaylarına değinelim. İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece'de yükselen West Blocks, Bilgili Holding tarafından inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediyor..

Serdar Bilgili, New York'taki yeni gökdelen yatırımını ‘yakında’ diyerek duyurdu! 

Beşiktaş’ın eski başkanı ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, New York’ta ortak olduğu gökdelenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı ve ‘yakında’ dedi. İşte detaylar...

Galataport İstanbul’dan 25 milyon ziyaretçi hedefi!

Doğuş Grubu ve Bilgili Holding’in hayata geçirdiği 1,7 milyar dolarlık yatırım tutarı olan Galataport İstanbul, gelecek ay 2’nci yılına giriyor. Dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında gösterilen Galataport İstanbul, ziyaretçi sayısını 25 milyona çıkarmayı amaçlıyor.

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding'ten yatırım atağı!

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili, Beşiktaş'ta iki yeni şirket kurdu. Şirketlerin sermaye bedelleri toplam 102 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

The Ritz Carlton Residences Nişantaşı nerede?

Bilgili Holding imzasıyla Nişantaşı'nda yükselen The Ritz Carlton Residences Nişantaşı'nın tüm detayları belli oldu. İşte The Ritz Carlton Residences Nişantaşı projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

The Ritz Carlton Residences İstanbul satışa çıktı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bilgili Holding, Nişantaşı’nda yer alan  Türk mimarisinin simgesel yapılarından birini; tecrübesi, ustalığı ve günümüz teknolojisiyle buluşturarak, The Ritz – Carlton Residences, İstanbul olarak kente yeniden kazandırıyor.

Bilgili Holding'in üst yönetimi değişti!

Gayrimenkul ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Bilgili Holding'in üst yönetimi değişti. Bilgili Holding'e Sinan Temo Sinan Temo CEO ve Bora Ercantürk COO atandı.

Serdar Bilgili yeni şirket kurdu!

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili yeni şirket kurdu. Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 519 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Bilgili Holding'ten 3 yeni atama!

Bilgili Holding’in üst yönetiminde önemli değişimler yaşandı. Sinan Temo Bilgili Holding CEO'su oldu..

JLL Capital'den Bilgili Holding'e 545 milyon dolarlık kredi! 

Bilgili Holding'e ait BLG Capital, ew York 5. Cadde’deki 11 katlı Coca-Cola’nın binası için dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi ABD’li JLL Capital Markets ile finansman anlaşması yaptı...

Galataport İstanbul Mayıs'ta açılacak!

Doğuş Grubu'nun, Bilgili Holding ortaklığıyla yürüttüğü Galataport Projesi'nin tanıtım toplantısı gerçekleşti. Galataport İstanbul Mayıs 2020'de açılacak.  

Bilgili Holding'in New York’taki yeni yatırımı Mandarin Oriental'a emanet!

Bilgili Holding’in, Deutche Finance ve Shvo ile birlikte 2018 yılının Temmuz ayında 35 milyon dolara satın aldığı, New York’taki Gucci binası, rezidans olarak restore edilip, Mandarin Oriental tarafından yönetilecek.

Galataport Projesi MAPIC 2018'de yerini aldı!

Doğuş Grubu’nun Bilgili Holding ortaklığı ile yürüttüğü Galataport Projesi, perakende ve yatırım sektörünün dünya çapındaki en önemli fuarları arasında yer alan MAPIC 2018’e Türkiye’den katılan tek yatırımcı oldu.

Galataport 2019'un 3. çeyreğinde tamamlanacak!

Bugün Grand Pera'da gerçekleştirilen Türkiye’nin ve Yatırımın Gözbebeği Beyoğlu panelinde konuşan Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, Galataport'un 2019'un 3. çeyreğinde tamamlanacağını söyledi.

bilgili holding west blocks satılık daire Haberi

bilgili holding west blocks satılık daire

22 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlanan Büyükçekmece West Blocks projesi, İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece'de yükseliyor. Bilgili Holding West Blocks satılık daire satışlarına devam ediliyor.


Banka kredisi ile konut sahibi olunan West Blocks Büyükçekmece projesi, Bilgili Holding imzasıyla hayata geçirildi. Bilgili Holding West Blocks satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.



Büyükçekmece West Blocks Evleri'nin sosyal olanakları arasında  yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark mevcut. Bilgili Holding West Blocks satılık daire fiyatları için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Toplam 195 adet dairenin yer aldığı Bilgili Holding West...