20 / 04 / 2024

bilimsel kurum tescilli ilk proje The Mandarins Limited Acıbadem

bilimsel kurum tescilli ilk proje The Mandarins Limited Acıbadem

İstanbul'a hakim lokasyonu ve detaylarda fark yaratan özel tasarımıyla yıldız projeler arasında yer alan The Mandarins Limited Acıbadem, İTÜ'den aldığı statik onay belgesiyle bölgesinde bilimsel kurum tescilli ilk ve tek proje oldu.

Murat Kurum: Sur içerisinde yapılaşmaya müsaade etmeyeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Sur'da boş alan olsa dahi yapmış olduğumuz 506 konut, tescilli 347 adet yapı dışında hiçbir şekilde Sur içerisinde yapılaşmaya müsaade etmeyeceğiz." diye konuştu.

Murat Kurum, Şanlıurfa kentsel dönüşüm alanını inceledi!

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kenti ilgilendiren birçok önemli karar aldıklarını söyledi...

Murat Kurum: Gecekonduların yerine 30 katlı binalar istemiyoruz!

Kentsel Dönüşüm Kurultayları'nın altıncısı bugün Ankara'da düzenleniyor. Kurultayda konuşan Çevre ve Şehirclik Bakanı Murat Kurum, "Şehrin kültürüne, mimarisine uygun yerel malzemeler çıkacak. Gecekondu yerine 30 katlı bina istemiyoruz, buna da müsaade etmeyeceğiz." dedi...

Murat Kurum’dan Kepez-Santral dönüşüm projesine tam not!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’ne tam not verdi.

Murat Kurum'dan 'Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kaçak' iddialarına yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin kaçak bir yapı" olduğuna ilişkin iddialar üzerine, Külliye'nin ruhsat ve iskan belgelerini gösterdi.

Murat Kurum'dan Erzurum Emekli Konutları projesine destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Erzurum'daki kentsel dönüşüm projelerini incelemek üzere hafta sonu geldiği Erzurum’da emekliler için yapılacak olan konutlar içinde destek sözü verdi.

Murat Kurum'dan Mehmet Sekmen'e dönüşüm teşekkürü!

Erzurum'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentteki kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Murat Kurum: Büyük bir sanat ve mimari hazinesine sahibiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Baktığımızda büyük bir sanat ve mimari hazinesine sahibiz. Bu hazineyi, yeni birikim ve tecrübelerle zenginleştirmek için çok büyük çabalar sarfediyoruz." şeklinde konuştu...

Murat Kurum: Riskli binaları dönüştürmemiz gerekiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, saat 05.36'da Yalova Çınarcık merkezli 4.1 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Murat Kurum, Tapu Senetlerinin Yenilenmesi lansmanına katılacak!

Bakan Kurum yarın Ankara'daki Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu Senetlerinin Yenilenmesi ve e-Devlet Uygulamaları tanıtım lansmanına katılacak...

Murat Kurum: 20 katlı bina istemiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bakanlığına yöneltilen soru ve eleştirilere yanıt verdi. Kurum, ''Kentsel dönüşümle alakalı stratejimizi yayınlayacağız. Biz de 20 katlı bina istemiyoruz'' diye konuştu.

Murat Kurum: Şehirlerimizin 50 yılını planlıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bütün şehirlerin sorununun çarpık kentleşme olduğunu söyledi. Kurum, Türkiye'nin mekansal stratejik planının yapılmasına ilişkin çalışma başlattıklarını açıkladı.

Murat Kurum: Kentsel dönüşümü değer esaslı yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Çok yakın zamanda kentsel dönüşümle alakalı stratejimizi de yayınlayacağız" dedi.

bilimsel kurum tescilli ilk proje The Mandarins Limited Acıbadem Haberi

bilimsel kurum tescilli ilk proje The Mandarins Limited Acıbadem

İstanbul'a hakim lokasyonu ve detaylarda fark yaratan özel tasarımıyla yıldız projeler arasında yer alan The Mandarins Limited Acıbadem, İTÜ'den aldığı statik onay belgesiyle bölgesinde bilimsel kurum tescilli ilk ve tek proje oldu


İstanbul'u üst düzey konforla yaşamak isteyenler için tasarlanan ve detaylarda farklılaşan benzersiz iç mimari özellikleri ile yenilikçi bir yaşam tarzını hayata geçiren The Mandarins Limited Acıbadem'i geliştiren SELKA NSK İNŞAAT, zorunlu bir uygulama olmamasına rağmen Türkiye'nin önde gelen üniversiteleri arasında bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi'nden aldığı statik belge onayı ile projesinin sağlamlığını bilimsel olarak tescillendirdi. 


Acıbadem'de çok özel bir lokasyonda yer alan ve hafriyat çalışmaları ile fore kazıklama işlemleri devam eden The Mandarins Limited Acıbadem, İTÜ'den aldığı statik belge onayı ile Kadıköy'ün kentsel dönüşüm bölgesinde bir ilki gerçekleştirdi.  


Bölgenin bilimsel...