26 / 04 / 2024

Murat Kurum'dan sosyal konut ve dönüşüm vurgusu!

Murat Kurum'dan sosyal konut ve dönüşüm vurgusu!

Çevre ve Şehircilik Bakanım Murat Kurum, meslek hayatında önemli bir yeri olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nı ziyaret etti.



Çevre ve Şehircilik Bakanım Murat Kurum, meslek hayatında önemli bir yeri olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nı ziyaret etti. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, ziyarete Bakan Yardımcıları Mehmet Emin Birpınar, Mücahit Demirtaş ve Fatma Varank eşlik etti.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile birlikte bütün personelimizin karşıladığı Bakan Kurum,  TOKİ  ile ilgili kısa bir sunum ve 2019 hedefleri ile ilgili bilgi altıktan sonra TOKİ’deki anılarını paylaşarak 2019'a yeni bir anlayış ve azimle hedeflere odaklanılması gerektiğini belirtti.

Kentsel dönüşüm ve sosyal konut vurgusu yapan Bakan Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği medeniyetimizi yansıtan yatay mimari ve mahalle kültürünü yansıtan projeler üretilmesini istedi.

Ayrıca doğayla bütünleşen insanı topraktan koparmayan az katlı şehirlerin nefes alabildiği tasarımlar yapılmasını isteyerek çalışmalar da başarılar diledi.
 

TOKİ 2019 hedeflerini paylaştı!


Geri Dön