25 / 04 / 2024

Murat Kurum'dan Mehmet Sekmen'e dönüşüm teşekkürü!

Murat Kurum'dan Mehmet Sekmen'e dönüşüm teşekkürü!

Erzurum'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentteki kentsel dönüşüm projelerini inceledi.



Bir dizi gezi ve incelemede bulunmak üzere Erzurum'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bakan Kurum, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den kentte gerçekleşen yatırım ve projeler hakkında bilgi aldı. Kültür Yolu Projesi, kentsel dönüşüm projeleri, Erzurum Kalesi çevresi, Yıldızkent  TOKİ  ve Üç Kümbetler'i gezen Bakan Murat Kurum, Başkan Sekmen’i Erzurum’da hayata geçirdiği projelerden ötürü tebrik etti.

Kurum, ziyarette gazetecilere yaptığı açıklamada, “Geçen hafta itibariyle toplam 74 belediye başkanımız açıklandı. 7 ilimiz kaldı, bu vilayetleri de Sayın Cumhurbaşkanımız açıklayacak. Bilindiği gibi Erzurum’da bir önceki dönem Başkanımız olan Mehmet Sekmen Bey yine aday gösterildi. Kendisini tebrik ediyorum. İnşallah bu başarılarına, bu heyecanına yenilerini de ekleyerek Erzurum için daha büyük yatırımlara imza atacak. Hep beraber bakanlığımızın da desteğiyle Erzurum’u hak ettiği noktaya, bulunduğu noktadan daha yukarıya çekme adına ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

 


Geri Dön