26 / 04 / 2024

Bilkent Center En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu

Bilkent Center En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

Happy Center'da fiyatlar dibi gördü! Diş macunu 59.95 TL, Bulaşık deterjanı 84.95 TL! 07 Mart 2023 fiyat listesi

Vatandaşın en çok sevdiği ve akın akın koşarak gittiği aktüel ürünler Happy Centerla devam ediyor. 1-8 Mart aktüel ürünlerini yayınlayan Happy Center'ın indirim listesi halk tarafından merak ediliyor. İşte Happy Center 1-8 Mart aktüel ürünleri.

Gülşen, Zorlu Center’daki iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı!

Başarılı şarkıcı Gülşen, Zincirlikuyu Zorlu Center'da yer alan iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı.

Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı!

Yaz başından beri toplamda 60 konser veren başarılı şarkıcı Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı...

Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

Gülşen Zorlu'daki rezidansını 22 bin TL'ye kiraya verdi!

İspanya'dan dönen şarkıcı Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu, Zorlu Center'daki evlerini 22 bin TL'ye kiraya verdi. 

Happy Center, Rammar'ı devraldı! 192 şubeye ulaştı!

40 şubeli Rammar marketleri satın alan Happy Center, 192 şubeye ulaşarak Türkiye’nin en büyük yerel zinciri oldu. Stratejik satın alma operasyonu sonrasında, ulusal ve discount zincirlerin de içinde olduğu en büyükler liginde ilk 3’e girmeyi hedefliyor.

Ankara YDA Center'da son durum ne?

İmar planları süreki değişen, Ankara Çukurambar'da YDA İnşaat tarafından hayata geçirilen YDA Center'da son durum ne? İmar planlarının sürekli değişme sebebini Mansur Yavaş anlattı...

Ersoy Center'in inşaatı başladı!

Türkiye'nin en büyük turizm seyahat acentelerinden biri olan Etstur , Feneryolu'nda hayata geçireceği Ersoy Center'ın inşaatına başladı.

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

16 bin parça camdan oluşan Lakta Center yılın gökdeleni seçildi!

Rusya’nın St.Petersburg şehrinde bulunan Lakta Center, Emporis 2020 Gökdelen Ödülü'nün sahibi oldu. Avrupa’nın en yüksek binası olan gökdelen, 87 katlı ve 462 metre uzunluğuna sahip ve 16 bin parça camdan oluşuyor.

Happy Center Rammar'ı satın aldı!

1969 yılından bu yana gıda sektöründe faaliyet gösteren Altun Gıda, 1996 yılında Happy Center'ı kurarak market zincirine dönüşmüştü. Geçen hafta, Happy Center Rammar'ı satın aldı.

Bilkent Center En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu Haberi

Bilkent Center En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu

Tepe Emlak Yatırım’ın yönetiminde yenilenip birçok markayı bünyesinde yer alan Bilkent Center, İngiltere’nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödül aldı. Bilkent Center, dünyanın dört bir yanındaki en vizyoner ve en yenilikçi, perakende ve eğlence konseptlerini ödüllendirmek için gerçekleşen Global RLI Awards 2020’de “En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu” kategorisinde ödülüne sahip oldu.

Pandemi sürecinde bu yıl online olarak gerçekleşen ödül töreninde konuşan Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Deniz Bozan, 10 ülkeden 75’e yakın projeyle ilgili değerlendirme yapıldığı Global RLI Awards 2020’de Bilkent Center ile bu ödülü kazanmaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını belirtti. Bozan, projede yer alan takım arkadaşlarının çok emek verdiğini söyleyerek, ödülü tüm çalışma arkadaşları adına kabul ettiğini belirtti.

Bilkent Center yakın dönemde kazandığı, Ankara...