26 / 04 / 2024

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.



Tepe Emlak Yatırım’ın yönetiminde yenilenip birçok markayı bünyesinde yer alan Bilkent Center, İngiltere’nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödül aldı. Bilkent Center, dünyanın dört bir yanındaki en vizyoner ve en yenilikçi, perakende ve eğlence konseptlerini ödüllendirmek için gerçekleşen Global RLI Awards 2020’de “En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu” kategorisinde ödülüne sahip oldu.

Pandemi sürecinde bu yıl online olarak gerçekleşen ödül töreninde konuşan Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Deniz Bozan, 10 ülkeden 75’e yakın projeyle ilgili değerlendirme yapıldığı Global RLI Awards 2020’de Bilkent Center ile bu ödülü kazanmaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını belirtti. Bozan, projede yer alan takım arkadaşlarının çok emek verdiğini söyleyerek, ödülü tüm çalışma arkadaşları adına kabul ettiğini belirtti.

Bilkent Center yakın dönemde kazandığı,  Ankara  Kahve Festivali ile 4 kategoride platin ödülün sahibi olduğu Hermes Creative Awards, 3. Uluslararası Bilkent Sanat Festivali ile “Özel Etkinlik” kategorisinde platin ödül aldığı MarCom Awards, renovasyon projesi ile “Ticari Yenileme/Geliştirme” ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı ödül aldığı European Property Awards’ın ardından, Global RLI Awards 2020 ile global ölçekte yer alan başarısını taçlandırdı.
 


Geri Dön