20 / 04 / 2024

Tepe Emlak Bilkent Center

Tepe Emlak Bilkent Center

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu!

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu.

Hale Dalgalı kimdir?

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı kimdir? Hale Dalgalı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hale Dalgalı'nın biyografisi...

Hale Dalgalı, Tepe Emlak'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü oldu!

1996 yılında kurulan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile iş birliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atan Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu...

Tepe Emlak Yatırım, İDO’nun ticari alanlarını kiralayacak!

25 senelik tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşları arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) terminal ve gemilerindeki ticari alanların kiralama hizmetlerini üstlendi.

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Perakende sektöründe 5 yıl içerisinde beklenen dönüşüm 8 ayda yaşandı!

Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü Deniz Bozan, "Perakende sektöründe beş yıl içerisinde beklenen dönüşümü sekiz ay içerisinde gerçekleştiğine tanık olduk" dedi. Bozan, kira ve diğer borçların yeniden yapılandırılması, marka güçlendirme ve dijital gelişim gibi çıkış yolları bulunduğunu belirtti.

İş GYO Ege Perla AVM'nin kiralaması için Tepe Emlak Yatırım'a yetki verdi!

İş GYO tarafından Ege Perla Alışveriş Merkezi'nin yönetim ve kiralama hizmetleri konusunda 2 yıl süreyle Şirket Genel Müdürlüğü'ne yetki verilmesine karar verildi. 

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

Kepez Emlak Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kepez Emlak Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 950 bin TL sermaye bedeli  ile Yusuf Tepe tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde kadının gücü!

Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hayal Olcay, başarı sırlarından, prensiplerine, iş ve sosyal hayat arasındaki dengeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bilkent Center Global RLI Ödülleri'nde finale kaldı!

Tepe Emlak Yatırım’ın yönetiminde olan Bilkent Center, dünya perakende ve eğlence sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan “Global RLI Awards”da finale kaldı...

Tepe Emlak Bilkent Center Haberi

Tepe Emlak Bilkent Center

Tepe Emlak Yatırım’ın yönetiminde yenilenip birçok markayı bünyesinde yer alan Bilkent Center, İngiltere’nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödül aldı. Bilkent Center, dünyanın dört bir yanındaki en vizyoner ve en yenilikçi, perakende ve eğlence konseptlerini ödüllendirmek için gerçekleşen Global RLI Awards 2020’de “En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu” kategorisinde ödülüne sahip oldu.

Pandemi sürecinde bu yıl online olarak gerçekleşen ödül töreninde konuşan Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Deniz Bozan, 10 ülkeden 75’e yakın projeyle ilgili değerlendirme yapıldığı Global RLI Awards 2020’de Bilkent Center ile bu ödülü kazanmaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını belirtti. Bozan, projede yer alan takım arkadaşlarının çok emek verdiğini söyleyerek, ödülü tüm çalışma arkadaşları adına kabul ettiğini belirtti.

Bilkent Center yakın dönemde kazandığı, Ankara...