18 / 04 / 2024

bill gates trakya arazi

bill gates trakya arazi

Geçtiğimiz günlerde "Microsoft’un sahibi, dünyanın sayılı zenginlerinden Bill Gates ile ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atıldı. Bill Gates'in Kırklareli’de geniş araziler satın aldığı ileri sürüldü. Peki Bill Gates Trakya'da arazi almadı mı? İşte yeni gelişmeler...

Trakya'da 10 yıldır toplanan araziler Bill Gates'e aktarılabilir!

Türkiye Ziraatçiler Derneği Başkanı Hüseyin Demirtaş, Trakya'da bazı vatandaşların  8-10 yıldır arazi topladığını ve topladığı arazilerini Bill Gates'e aktarabileceğini dile getirdi. 

Bill Gates Trakya'da arazi topluyor!

Dünyanın en zengin insanları sıralamasında 4’üncü sırada olan Microsoft’un kurucusu Bill Gates, Edirne ve Kırklareli’nde 22 bin dönüm tarım arazisi aldı.

Bill Gates'ten başarının 10 sırrı!

Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft’u kuran Bill Gates, hayatta başarı sağlamanın 10 gizli sırrını verdi! İşte Bill Gates'in hayatı boyunca uyguladığı 10 kural...

480 milyar dolar kaybettiler

Bloomberg Milyarderler Endeksi raporuna göre aralarında Mark Zuckerberg, Bill Gates ve Larry Ellison’un da yer aldığı dünyanın en büyük teknoloji devleri, geçen perşembe günü itibariyle bu sene toplamda 480 milyar dolar kayıp yaşadı.

Trakya Atlas Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trakya Atlas Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile ÖZgür Baskın tarafından kuruldu.

Trakya Birlik'ten flaş ayçiçeği fiyatı açıklaması! Ayçiçek hangi borsada ne kadar? 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Trakya Birlik, ayçiçeği avans ödeme fiyatını duyurdu. Yönetim Kurulu aldığı kararda, yağ oranına göre ayçiçek taban fiyatını 12 Türk Lirası olarak belirtti. Peki ayçiçek bugün kaç liradan satılıyor? Ayçiçek hangi borsada ne kadar? 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Üniversite tercihi yapacak öğrencilerin dikkatine! Dünyanın en zengini Bill Gates en çok kazandıracak mesleği açıkladı

‘Dünyanın  en zenginleri listesinde’ birinci sırayı gören iş insanı Bill Gates, gelecekte en çok kazandıracak mesleği açıkladı. İşte detaylar…

Dünyanın en ünlü zenginleri bunlara yatırım yapıyor! Bill Gates, Warren Buffet, Jim Rogers servetlerini nasıl katlıyor?

Resesyon endişeleri piyasalarda sarsıntılara neden olurken, ünlü zenginler finansal çalkantıdan daha az etkilenmek amacıyla farklı araçlara yöneliyor. İşte ünlü milyarderler Bill Gates, Warren Buffet ve Jim Rogers'ın favori yatırımlarının ayrıntıları...

Bill Gates'ten şok eleştiri: Gereksiz bir teoriye hizmet ediyor

NFT'ler son zamanlarda oldukça popüler. Pek çok sanat eseri NFT'ler ile alınıp satılıyor. Milyoner Bill Gates ise geçtiğimiz günlerde NFT'lerle ilgili düşüncelerini açıkladı.

Ayçiçek yağlarında fiyat düşürecek açıklama! Trakya Birlik yetkilisi tarih verdi

Ayçiçek yağlarında fiyatları düşürücek açıklama Trakya Birlik fabrika müdürü Erkan Ünal'dan geldi. Türkiye'nin ayçiçek stokuyla ilgili kamuoyunu bilgilendiren Ünal, üreticiden alınan yağlık ayçiçek tohumunun işlenerek son tüketiciye en uygun fiyattan verildiğini bildirdi.

Bill Gates'ten altcoin piyasalarına şok eleştiri!

Microsoft’un kurucu ortağı ve milyarder Bill Gates, son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve birçok altcoin projesinin yer aldığı NFT projelerini eleştirdi. İşte detaylar...

En zengin 500 ismin serveti 1.4 trilyon dolar eridi! Elon Musk, Bill Gates ve Mark Zuckerberg'in servetinde son durum!

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, küresel finans piyasaları yüksek faiz oranlarının ve enflasyon kaygısının ağırlığında ezilirken, dünyanın en zengin 500 insanı bu sene toplamda 1.4 trilyon dolar kaybetti. Peki Elon Musk, Jeff Bezos, Bill Gates ve Mark Zuckerberg'in servetleri ne oldu? 

Çiftçilere son dakika müjdesi! Ayçiçeği üreticilerine Trakya Birlik'ten ton başına 1.100 TL destek verilecek!

Trakya Birlik, 31 Temmuz 2022'de sona erecek olan 2021-2022 kampanya döneminde ürün teslim eden ortaklarına yüzde 40 yağlı ayçiçeği için ton başına fiyat farkı vereceğini duyurdu. 

Bill Gates'ten şok eden kripto para açıklaması! Piyasada dalgalanma yaşanabilir!

Microsoft kurucu ortağı Bill Gates, neden herhangi bir kripto para yatırımı yapmadığını sonunda açıkladı! Bill Gates'in bu açıklaması kripto para piyasasında bir dalgalanmaya neden olabilir...

TOKİ'den Trakya'ya 1.140 yeni konut geliyor! 2 şehirde ucuz konut için düğmeye basıldı! 

TOKİ'den Trakya'ya 1.140 yeni konut müjdesi geldi. TOKİ, Kırklareli'de 380, Tekirdağ'da 760 yeni konut inşa edecek...

bill gates trakya arazi Haberi

bill gates trakya arazi

Geçtiğimiz günlerde "Microsoft’un sahibi, dünyanın sayılı zenginlerinden Bill Gates ile ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atıldı. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Bill Gates'in Kırklareli’de geniş araziler satın aldığı ileri sürüldü. Gates'in bu bölgeden arazi satın alması, bölgenin iklim değişikliğine karşı bağışık olması ile ilişkilendirildi.  

Sosyal medya paylaşımları artınca, Türkiye Ziraatçiler Derneği Başkanı Demirtaş da Trakya’da sekiz on yıldır arazilerin toplandığını ve bunların Bill Gates’e aktarılabileceğini dile getiren bir açıklama bulundu. İklim krizine karşı korunaklılık tezini Demirtaş da onayladı. 

İddianın kaynağını araştıran doğrulama platformu Teyitorg, Keşan Postası isimli yerel gazetede İzzet Mede’ye ait 17 Nisan tarihinde yayınlanan bir köşe yazısına erişti.

Teyit Org'un konuyla ilgili analizinin bir kısmı şu şekilde: 

"Mede Gates’e işaret ederek Kırklareli değil Tekirdağ’da, 56 bin değil 22 bin dönümlük...