25 / 04 / 2024

bim yeni mağazalarını nerede açacak

bim yeni mağazalarını nerede açacak

Geçen yıl 4 bin mağazaya ulaşan BİM, bu yıl 500 mağazayla 3 bin ek istihdam hedefledi. Bim İcra Kurul Üyesi Haluk Dortluoğlu, 2014’te 400 milyon TL’ye yakın yatırım yapacaklarını da açıkladı...

Kira artış talepleri devam ederse verimsiz mağazaların kapısına kilit vurulacak!

Markaların başlattığı cazip kampanyalara rağmen talep, geçtiğimiz Kasım'da da  sınırlı kaldı. BMD Başkanı Sinan Öncel, piyasa gerçekleriyle örtüşmeyen kira artış taleplerinin devam etmesi durumunda verimsiz mağazaların kapanabileceğini söyledi.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde bulunan Palladium Cadde Küçükyalı'daki mağazaların 2. Fazı satışa sunuldu. 

Inditex, Venezuela'daki tüm mağazalarını kapatıyor!

Zara, Bershka, Pull - Bear gibi markaları bünyesinde bulunduran İspanyol moda perakendecisi Inditex, Venezuela'daki bütün mağazalarını kapatma kararı verdi. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan Palladium Cadde Küçükyalı'da bulunan mağazaların 1. Fazı açık artırmasız satışa çıktı.

GAP, Avrupa'daki mağazalarını kapatıyor!

Amerikan tekstil markası GAP, Avrupa'daki mağazalarını kapatma kararı aldı...

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Bella Maison yeni mağazasını Bodrum Midtown AVM'de açtı!

2020'nin sonuna kadar 17 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Bella Maison, yeni mağazasını Bodrum'da hizmete açtı.

Beymen'in yeni mağazalarına YOO Mimarlık imzası!

Türkiye’nin ve dünyanın perakende devlerine tasarım hizmeti sunan YOO Mimarlık, son dönemde Beymen mağazalarının proje çalışmalarını hayata geçirdi.  

Doğtaş yurt dışında dört yeni mağaza açacak!

Geçtiğimiz günlerde Londra'daki mağazasının açılışını yapan Doğtaş, son olarak Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan'da yeni mağazalarını faaliyete geçirdi.

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

bim yeni mağazalarını nerede açacak Haberi

bim yeni mağazalarını nerede açacak


Geçen yıl 4 bin mağazaya ulaşan BİM, bu yıl 500 mağazayla 3 bin ek istihdam hedefledi. Bim İcra Kurul Üyesi Haluk Dortluoğlu, 2014’te 400 milyon TL’ye yakın yatırım yapacaklarını da açıkladı.


Perakende sektöründe faaliyet gösteren BİM'in dün yapılan basın toplantısında 2013 mali sonuçları ve 2014 hedefleri açıklandı. 2013 yılı net kârlarının bir önceki yıla göre yüzde 24.5 artışla 412.98 milyon lira olduğunu belirten BİM İcra Kurul Üyesi ve COO’su Galip Aykaç, net satışlarının ise % 20 artışla 11,8 milyar TL seviyesine çıktığını kaydetti.


MISIR'DA 50 MAĞAZA HEDEFİ VAR

BİM’in 2013’te yaptığı yatırımların 245 milyon TL düzeyine ulaştığını belirten Bim İcra Kurul Üyesi ve CFO’su Haluk Dortluoğlu, 2014’te ise konsolide bazda yurtiçi ve yurtdışı toplam 400 milyon TL’ye yakın yatırım yapacaklarını ifade etti....