26 / 04 / 2024

Bimeks 2014 mağazaları

Bimeks 2014 mağazaları

Bimeks, 135'inci mağazasını Mail Of İstanbul'da açtı. Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "İstanbul'daki 30'ncu, Türkiye genelinde ise 135'inci mağazamızı açmış bulunuyoruz. Önümüzdeki günlerde 6 mağazamızın daha açılışı var" dedi.

AVM Yasası ve Büyük Mağazalar Sicili!

AVM Yasası 2014 teklifinde yer alan Büyük Mağazalar Sicili nedir? AVM'ler Büyük Mağazalar Sicili ile mi takip edilecek? Büyük Mağazalar Sicili, AVM'ler için ne anlam ifade edecek? Büyük Mağazalar Sicili nerede oluşturulacak?

Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü 10:00'da ihaleye çıkıyor.

Batışehir’de dükkan ve mağazalar ihaleye çıkıyor!

Batışehir’in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar 166.000 - TL’den başlayan fiyatlarla 13 Aralık 2014’te saat 10:00 ’da açık artırmaya çıkıyor.

TOKİ Mahall Ankara'nın otelini ve mağazalarını satışa çıkarıyor!

TOKİ, Mahall Ankara projesinin otelini ve mağazalarını satışa çıkarıyor. İhalesinin 20 Kasım 2014 tarihinde saat 11:00'de gerçekleşeceği projede mağaza fiyatları 934 bin 354 TL'den başlıyor. Otel fiyatı ise 59 milyon 506 bin 426 TL olarak belirlendi.

Tav, Tunus’da gümrüksüz satış mağazalarının işletme ihalesini kazandı!

TAV Havalimanları Holding, Tunus’da 5 uluslararası havalimanında yer alan gümrüksüz satış mağazalarının işletme ihalesini kazandı. Satış mağazalarının işletme hakkı Kasım 2014 tarihinde başlamak üzere 8 yıl 2 ay sürecek...

Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında!

Barbeküde dünya devi Weber Stephen, Türkiye’deki satış noktalarını genişletiyor. Barbeküleriyle, sağlıklı barbekü ve yeni bir barbekü kültürünü de yanında getiren Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında...

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa sdilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

ARTAŞ Grubu'nun Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları satışa çıkıyor. 64 ila bin 899 metrekare arasında değişen 34 adet cadde mağazasının muhammen bedeli ise 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2’nin cadde mağazaları satışa çıkıyor!

Avrupa Konutları TEM 2’nin merakla beklenen cadde mağazaları açık artırma usulüyle 10 Mayıs’ta satışa çıkıyor. Bölgenin en hareketli noktasını oluşturacak mağazalara şimdiden yoğun talep geliyor...

Samsung Curved TV Teknosa mağazalarında!

TeknoSA' nın müşterilerinin beğenisine sunulacak olan modeller 6.999 TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla geliyor. Samsung Curved TV, 11-20 Nisan tarihlerinde sadece TeknoSA mağazalarında satışta olacak...

Bimeks mağazaları 128'e ulaştı!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bimeks Bilgi İşlem mağazaları 128' e ulaştı.

Bimeks Ankara Kentpark'ta mağaza açtı!

Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty'nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Bimeks'in 3 yeni mağazası eş zamanlı açılışla hizmete girdi.

Bimeks 2014 mağazaları Haberi

Bimeks 2014 mağazaları

Bimeks, 135'inci mağazasını Mail Of İstanbul'da açtı. Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "İstanbul'daki 30'ncu, Türkiye genelinde ise 135'inci mağazamızı açmış bulunuyoruz. Önümüzdeki günlerde 6 mağazamızın daha açılışı var" dedi. Özel indirimlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar, açılışa yoğun ilgi gösterdi.


Türkiye...