28 / 03 / 2024

bimeks marmaris mağazası

bimeks marmaris mağazası

Marmaris'te açtığı yeni mağazasıyla Muğla'daki mağaza sayısını 5'e çıkaran teknoloji perakendecisi Bimeks, açılışa özel indirimleriyle vatandaşın ilgisini çekiyor. Bimeks'in yüzde 50'ye varan indirimleri günler öncesinden yapılan reklamlarla duyuruldu...

Bimeks 138. mağazasını Ankara'da açtı!

Türkiye’de teknoloji perakendecisi denilince ilk akla gelen mağazası Bimeks, Ankara'da 9. mağazasını açtı. Bu kapsamda Bimeks, Ankara’da 9., Türkiye genelindeyse 138. mağazasını Ostim 100. Yıl Bulvarı’nda açtı

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Leşkoşa'da açtı!

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.

Bimeks yeni mağazasını Anamur'da açtı!

Teknoloji perakendecisi bimeks Türkiye genelindeki 139, Mersin’de ikinci mağazasını Anamur’da hizmete açtı.Mağazanın açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Bimeks yeni mağazasını Amasya Merzifon'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya Merzifon ilçesinin en işlek ve merkezi caddelerinden Hacırahat Caddesi’nde açtı.

Bimeks 139. mağazasını Amasya'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya’nın Merzifon ilçesinde açtı. Merzifon'da şube açan Bimeks, 30 binden fazla ürün çeşidini cazip fiyatlar ve çok özel ödeme seçenekleri ile müşterilerine sunuyor.

Bimeks yeni mağazasını Konya'da açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, 2 bin metrekarelik yeni mağazasını Konya'nın en yeni alışveriş merkezi Novada Outlet Alışveriş Merkezi'nde açtı. Özel indirimlerden faydalanmak isteyen Konyalıların açılışa ilgisi yoğun oldu.

Bimeks'in Ordu'daki yeni mağazasının açılışı gerçekleşti!

Yaklaşık iki buçuk yıldan beri Ordululara hizmet veren bimeks mağazası, 19 Eylül Stadyumu yanındaki yeni yerine taşınarak açılışı gerçekleştirildi..

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.

Bimeks 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı!

Bimeks, İstanbul'da 30'uncu, Türkiye genelinde ise 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı. Açılış kurdelesini kesen Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Bimeks olarak mutlu günlerimizden birini daha yaşıyoruz" dedi.

Bimeks, İçerenköy Carrefour mağazasını 2 kat büyüttü!

Bimeks, İçerenköy Carrefour mağazasını 2 kat büyüterek yeniledi. Mağazanın daha çok ürün çeşidi ile donatıldığını söyleyen Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar "müşterilerimizin daha rahat alışveriş yapacağı bir imkan sunduk" diye konuştu.

Bimeks, Muğla'daki beşinci mağazasını Bodrum'da açtı!

Marmaris'te açtığı yeni mağazasıyla Muğla'daki mağaza sayısını 5'e çıkaran teknoloji perakendecisi Bimeks, açılışa özel indirimleriyle vatandaşın ilgisini çekiyor. Bimeks'in yüzde 50'ye varan indirimleri günler öncesinden yapılan reklamlarla duyuruldu..

Bimeks Kentpark mağazası açıldı!

Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. İstanbul, Konya ve Ankara'da 5 Nisan Cumartesi günü açılan 3 yeni mağaza ile Türkiye genelinde mağaza sayısını 120'ye çıkardığı aktarıldı.

Bimeks Sakarya'daki ikinci mağazasını hizmete açtı!

Bimeks'in , Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde bugünkü durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Darty mağazasının dönüşümü ile birlikte Bimeks, Sakarya'da iki ayrı mağaza ile faaliyetlerini sürdürürken, Türkiye genelinde de 116 mağazaya ulaştı.

bimeks marmaris mağazası Haberi

bimeks marmaris mağazası


Marmaris'te açtığı yeni mağazasıyla Muğla'daki mağaza sayısını 5'e çıkaran teknoloji perakendecisi Bimeks, açılışa özel indirimleriyle vatandaşın ilgisini çekiyor. Bimeks'in yüzde 50'ye varan indirimleri günler öncesinden açık hava reklamlarında yerini aldı.


Önümüzdeki birkaç yılda Türkiye'nin bütün şehirlerinde var olmayı hedefleyen şirket, 2 mayıs günü Marmaris mağazasını açtı. Bu açılışla birlikte Muğla'daki Bimeks mağazası sayısı 5'e ulaştı. Vatandaşların ilgi gösterdiği açılışta konuşan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, şirket olarak hedeflerinin; en yeni teknolojiyi, dünyanın gelişmiş ülkeleri ile aynı zamanda ve cazip fiyatla vatandaşa sunmak olduğunu söyledi. Açılış kurdelesini yerel yetkililerle birlikte kesen Bayraktar, Bimeks'in artık tüketici elektroniğinde de en yeni ürünler ve avantajlı kampanyalarla vatandaşın hizmetinde olduğunu ifade etti. Şirket; satın aldığı Electro World ve Darty ile özellikle beyaz eşya, küçük ev...