26 / 04 / 2024

bimin yeni konsepti

bimin yeni konsepti

BİM'in FİLE markasıyla discount formatın dışında farklı bir konsept çalışması içinde olması, yerel zincirleri harekete geçirdi. Kendilerine sıkı bir rakip daha geleceğini düşünen yereller birleşmek için düğmeye bastı...

Eşbah İnovasyon Vadisi 2024'te teslim! Yeni proje!

Eşbah Yapı'nın yeni projesi İnovasyon Vadisi, 2024 yılında sahiplerine teslim edilecek. Satışların başladığı proje Eşbah Yapı'nın yeni projesi daha önce hayata geçirdiği projeler gibi yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri konsepti ile yükseliyor...

Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da!

Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan Folkart Vega "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla tanıtılıyor...

Continent Worldwide Hotels'den 2 yeni konsept otel geliyor!

Otelciliğe yeni bir bakış açısı ile yaklaşmayı prensip olarak benimsemiş olan Continent Worldwide Hotels, yeni nesil otelciliğin artık kaçınılmaz olduğu günümüzde, iki yeni marka ve konsepti tanıtmak için hazırlıklarını yapıyor.

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Avcılar Next'te ön talep toplanıyor! Yeni proje!

İzmir’i “yeni nesil yatırım” konsepti ile tanıştırmayı planlayan Avcılar Next projesinde ön talep dönemi başladı. Projeden 5 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

LC Waikiki 2020'de 130 mağaza açacak!

LC Waikiki, geçen hafta Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bininci mağazasını açtı. Şirket, yeni konsepti LC W Dream tarafında bu yıl 60'ın üzerinde mağazaya ulaşmayı ve 130 mağazanın 115'ini de yurt dışında açmayı planlıyor...

Ülkealan Yapı'dan yeni projeler için yeni konsept!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, yeni projeler için yeni konsepti açıkladı. Ülkealan, yükselen yeni projeler için “aydınlık, kullanılabilir, ferah alanlar” vurgusu yaptı.

Siltaş Yapı’dan yeni projesi için LifeX Konsepti!

40 yıldan fazla süredir gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile bir evden öte komple bir yaşam alanı sunuyor.

Siltaş Yapı’dan bir ilk LifeX Konsepti!

Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile standart sosyal donatılardan farklı olarak yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katacak özellikler sunuyor. 

Konut projelerinde yeni trend alışveriş meydanı konsepti!

Son dönemde projelendirilen yeni konut projelerinde ihtiyaca yönelik ticari ünitelerin sayısı arttı. Yeni projelerin altları birer alışveriş meydanına dönüştürülüyor. 

Kuzey Yakası ile İstanbul'a yeni bir yaka geliyor!

"İstanbul'a yeni bir yaka geliyor" sloganıyla lanse edilen Kuzey Yakası projes 10 blokta yatay mimari konsepti ile az katlı geliştiriliyor...

Ankara Enda Konakları'nda yeni nesil konak keyfi!

DAFF Yapı’nın Gölbaşı’nda yaptığı Enda Konakları, ileri teknolojili akıllı ev sistemleri ile rezidans konforunda çağdaş konak deneyimini birleştiriyor. Gölbaşı’nda şimdi tamamen yeni bir yaşam konsepti doğuyor.

Boyner 7 yeni mağaza açacak!

Boyner, yeni konsepti Wepublic ile 1 ayda 10 bin kişilik günlük ziyaretçi sayısına ulaştı. İçindeki kaydırakla dikkat çeken Wepublic’te yatırım devam edecek. İstanbul’da 4, İzmir, Ankara ve Antalya’da birer mağaza açılacak. Yurt dışına açılım Avrupa’dan başlayacak.

bimin yeni konsepti Haberi

bimin yeni konsepti

BİM'in yeni konsepti FİLE, yerel zincirleri harekete geçirdi. Şirketler birleşme görüşmelerine başladı


BİM'in FİLE markasıyla discount formatın dışında farklı bir konsept çalışması içinde olması, yerel zincirleri harekete geçirdi. Kendilerine sıkı bir rakip daha geleceğini düşünen yereller birleşmek için düğmeye bastı. Onur Marketleri'nin Genel Müdürü Cemal Özen, "Yereller arasında birleşme ya da satın alma olmak zorunda. Şu anda File ile ilgili karşımıza ne çıkacak diye bekliyoruz" dedi. 


KARAR HIZ KAZANDI 


Yerel zincirlerin birleşmesinin, sektördeki kâr marjının iyice daralmasından dolayı zaten gerekli olduğunu belirten Özen, "Bu birleşme olmalıydı. Ancak şimdi bu karar hızlandı. Netice 2 yıla yayılacaksa şimdi 6 ay içinde gerçekleşmek zorunda. Ayrıca yerel zincirler de File örneğinde olduğu gibi kendine yeni bir konsept belirlemeli" dedi. Sektör temsilcileri birleşme görüşmeleri yapan perakende zincirlerini...