24 / 04 / 2024

bina risk değerlendirme

bina risk değerlendirme

1 Ocak 2013 tarihinden itibaren kapıcı, bahçıvan ya da güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlarda risk değerlendirilmesi yaptırılacak. Yaptırmayanlar ceza ödeyecek...

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

İzale-i şuyu davasında değerlendirme esası nedir?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Çeşme’de bulunan müşterek mülkiyetli arsam için anlaşmazlık nedeniyle izale-i şuyu davası açıldı. Değerlendirme esası nedir? Rakam nasıl oluşur' sorusunu yanıtladı.

Kanal İstanbul Çok Disiplinli Değerlendirme kitabı çıktı!

Kanal İstanbul Çok Disiplinli Değerlendirme isimli kitap ile Kanal İstanbul Çalıştayı kitabı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Florya Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen törenle basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

Halk Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik İhraç Belgesi ve Hukuki Durum Değerlendirme Raporu!

Halk Varlık Kiralama tarafından Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. 'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 600 milyon Türk Lirası tutarlı ihraç tavanı kapsamında tertipler halinde, kira sertifikaları ihracına ilişkin Kurulca onaylanan İhraç Belgesi ve Hukuki Durum Değerlendirme Raporu yayınlandı.

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2020!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2020 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 31064 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Malatya'da deprem değerlendirme toplantısı yapıldı!

24 Ocak tarihinde Malatya'yı da ciddi oranda etkileyen depremle ilgili deprem değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bundan sonraki süreçte atılması gereken adımlar belirlendi.

Bina risk tespiti nasıl yaptırılır? Ücreti ne kadar?

Takvim Gazetesi yazarı Avukat Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında ''Bina Risk Tespiti'' konusunu kaleme aldı....

Hasan Akgün'den 2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı!

Çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle muhtarlarıyla buluşarak “2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirdi.

Peker GYO Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu 2019!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 30 Eylül 2019 Halka Arz Fiyatının Belirlenmesinde Esas Alınan Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu yayınlandı...

Ic Uluslarası Uygunluk Değerlendirme Belgelendirme Müh. Eğitim Hizmetleri Ticaret LTD.ŞTİ. kuruldu!

Ic Uluslarası Uygunluk Değerlendirme Belgelendirme Müh. Eğitim Hizmetleri Ticaret LTD.ŞTİ. Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Güneş ve Tarık Kıyan ortaklığıyla kuruldu.

Cin Test Değerlendirme Belgelendirme Gözetim ve Denetim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Cin Test Değerlendirme Belgelendirme Gözetim ve Denetim Merkezi Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli Ulusoy Erdoğan tarafından kuruldu.

SKC Uygunluk Değerlendirme Anonim Şirketi kuruldu!    

SKC Uygunluk Değerlendirme Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Sıkıcı tarafından kuruldu.

Müteahhitlik karneleri 2019 yılı değerlendirme kat sayıları belli oldu!

Müteahhitlik karneleri değerlendirme kat sayıları 2019 belli oldu. Değerlendirme katsayıları bugünkü 30716 sayılı Resmi Gazete'de yer aldı..

bina risk değerlendirme Haberi

bina risk değerlendirme

Kapıcı, bahçıvan ya da güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlarda risk değerlendirilmesi yapılacak. Apartmanların risk değerlendirmesi kapsamına girebilmesi için 1 çalışanının bile bulunması yetecek. 1 Ocak 2013 tarihinden itibaren risk değerlendirmesi yaptırmayan işyerlerine Ocak ayı için 3 bin 234 TL, Şubat ayı ve devamındaki her ay için 4 bin 851 TL ceza kesilecek. 2013 sonuna kadar risk değerlendirmesi yaptırmayan işyeri, 56 bin 595 TL ceza...