20 / 04 / 2024

binali yıldırımın izmir için yapacakları

binali yıldırımın izmir için yapacakları

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "İzmir için bir hayalimiz var. İzmir Ege'nin incisi, Türkiye'nin ikincisi olacak" dedi. Yıldırım, İzmir'de geliştirecekleri projeleri anlattı...

'Coğrafya kaderdir' diyen Binali Yıldırım'dan yüksek enflasyon itirafı: Son yılların en yüksek düzeyinde

Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) göre yıllık yüzde 78,62, bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu'na (ENAGRUP) göre ise yıllık 175,55’e yükselen enflasyon için Binali Yıldırım'dan dikkat çeken bir itiraf geldi. Yıldırım, 'Coğrafya kaderdir' diye konuştuktan sonra enflasyonun son yılların en yüksek düz

Binali Yıldırım: İzmir'deki konutlar 1 yıl dolmadan sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir depremiyle ilgili olarak, "İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019!

AK Parti adayı Binali Yıldırım, kampanyanın son gününde İstanbulluları sevindirecek büyük müjdeyi verdi. İşte Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019...

Binali Yıldırım: Ataşehir'in de AKM'si olacak!

Seçim çalışmalarına Ataşehir ve Kadıköy'de devam eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ataşehir'e bir kültür merkezi yapacaklarını söyledi.

Binali Yıldırım: Anadolu Yakası'na da AKM düşünüyoruz!

İstanbul'da gerçekleştirmeyi planladığı projelerini anlatan Binali Yıldırım, Anadolu yakasına bir kültür merkezi inşa etmeyi düşündüklerini açıkladı.

Binali Yıldırım İstanbul projelerini anlattı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, büyük bir alana inşa edilmesi planlanan Oyuncu Köyü ve 23 adet Mavi Bayraklı plaj projelerinin detaylarını ve ulaşım ile ilgili çözüm önerilerini açıkladı. 

Binali Yıldırım: Albatros Parkı'nı millet bahçesi yapacağız!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Büyükçekmece halkının meşhur bir Albatros sorunu olduğunu söyleyerek, "Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler. Burası millet bahçesi olacak." dedi.

Binali Yıldırım: İstanbul Haydarpaşa'ya tasarım merkezi kuruyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Haydarpaşa Limanı'nın ve Sultan Abdulhamid'in İstanbul-Bağdat tren yolunu yapmak için inşa ettiği garın da içinde olduğu bölgeyi, İstanbul Tasarım Merkezi yapıyoruz." diye açıklama yaptı. 

Binali Yıldırım: İstanbul'a yeşil koridorlar açacağız!

İstanbullunun hayatını kolaylaştıracak pek çok projesi bulunan Binali Yıldırım’ın en heyecan veren projelerinin başında ise kentte açmayı düşündükleri ‘yeşil koridorlar’ geliyor

Binali Yıldırım Gıda Merkezi projesini açıkladı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın "Gıda Merkezi" projesinin bir ayağı Tuzla'da, diğer ayağı Arnavutköy'de olacak.

Binali Yıldırım, Sultanbeyli'de tapu dağıttı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sultanbeyli'de tapu sorunu çözülen vatandaşlara tapularını teslim etti...

Binali Yıldırım: Deprem dönüşümünü tamamlayacağız!

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımlardan ve ulaşım projeleri hakkında konuştu.

binali yıldırımın izmir için yapacakları Haberi

binali yıldırımın izmir için yapacakları


AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "İzmir için bir hayalimiz var. İzmir Ege'nin incisi, Türkiye'nin ikincisi olacak" dedi.


Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Karşıyaka İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partilerle bir araya geldi. 


Parti binası önünde miting düzenleyen Yıldırım, Karşıyakalıların Karşıyakalı olmakla gurur duyduğunu ve kendilerini "35,5" olarak nitelediklerini hatırlatarak, vatandaşlara "Acaba gurur duyduğumuz bu Karşıyaka'da işler, hizmetler istediğimiz gibi gidiyor mu?" sorusunu yöneltti.


Karşıyaka'nın bunca güzelliğine ve farklılığına rağmen hak ettiği hizmetleri alamadığını ifade eden Yıldırım, şunları söyledi: 


"Yıl 2009, yine bir yerel seçim öncesi buradaki belediye başkanı adayı, bugünkü İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Karşıyakalılara vaat üstüne vaat veriyordu. 'Karşıyaka Stadı yapılacak' dedi, üzerinden 5 sene geçti, bir şey yok. Onu da biz yapıyoruz, dün ihalesini yaptık inşallah 1,5 sene...