28 / 03 / 2024

Bingöl İnönü kentsel dönüşüm çalışmaları

Bingöl İnönü kentsel dönüşüm çalışmaları

Belediye, İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşümde 30 Kasım’a kadar hak sahiplerinin banka satış sözleşmesi imzalamaları gerektiğini belirtti.

Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı! 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler!

Evleri kentsel dönüşüme girenlerin hakları neler? Müteahhitle yerinde kentsel dönüşüm nasıl olacak? Kaç konut verilecek? Metrekare hesabı nasıl yapılıyor? Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı... 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler...

SON DAKİKA DEPREM: Bingöl 4.2 büyüklüğünde deprem oldu!

Son dakika: Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Bingöl'ün Sarıbudak ilçesinde 4.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem listesi...

SONDAKİKA! Bingöl'de deprem oldu!

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Genç ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Bu haber son dakika olarak duyuruldu.

Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan Kültür Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Bingöl için deprem master planı hazırlanmalı!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası, Bingöl’ün diri fay hatları üzerinde kurulu bir şehir olduğuna dikkat çekerek, alınması gereken önlemlere ilişkin bir rapor hazırladı.

Bingöl'de depremzedeler için konteynerler kuruluyor!

14 Haziran'da merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan ve güvenlik korucusu Cengiz Pullu'nun şehit olduğu, 35 kişinin yaralandığı, 5,7 büyüklüğündeki depremden sonra yaraların sarılması için çalışmalar devam ediyor. 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Bingöl depremi açıklaması!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Bingöl'ün Karlıova'da dün ve bugün meydana gelen depremlerle ilgili olarak açıklama yaptı.

Ahmet Ercan: Bingöl'de 7 veya 7,1 büyüklüğünde deprem olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen depremle ilgili konuştu. Ercan, "Şu anki durum Karlıova'nın daha büyük bir deprem üretmek için hazırlanmaya başladığını gösteriyor. Gelecekte 7 veya 7,1 depreme hazırlıklı olmalıyız” dedi...

Bingöl Kültür Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi.

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

Bingöl'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

CHP Bingöl İl Başkanı Bazencir, kentsel dönüşüm projesinin hak sahiplerini mağdur ettiğini söyledi. Bazencir, “Hak sahiplerinin mağduriyetlerini dile getiriyor ve hatta çaresiz kaldıklarını belirtiyoruz” dedi.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi meclis gündeminde!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projesinin bitiş zamanı ve vatandaşların mağduriyeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl'de 921 aile kentsel dönüşüm mağduru oldu!

Bingöl’de ‘kentsel dönüşüm’ kapsamında yer alan Kültür Mahallesi’nde evleri yıkılan 921 aile, ‘1 yılda anahtar teslimi’ sözü verilmesine karşı 3 yıldır verilen hiçbir sözün tutulmadığını ifade etti.

Bingöl İnönü kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

Bingöl İnönü kentsel dönüşüm çalışmaları

Belediye, İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşümde 30 Kasım’a kadar hak sahiplerinin banka satış sözleşmesi imzalamaları gerektiğini belirtti.


Konu hakkında yazılı açıklama yapan Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, hak sahiplerine önemli uyarılarda bulunarak, “19 Ekim- 30 Kasım tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Bingöl Şubesi nezdinde İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm Projesi kapsamında hak sahiplerinin gayrimenkul satış sözleşmesi imzalanması gerekmektedir” denildi


Bingöl...