20 / 04 / 2024

Bingöl Kentsel Dönüşüm inşaatı

Bingöl Kentsel Dönüşüm inşaatı

Bingöl Belediyesi tarafından ihalesi yapılan "Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap" için temel atma töreni yapıldı

2022 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte il il kira yardımı bedelleri!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen 2022 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki bu yıl hak sahiplerine ne kadar kira yardımı verilecek? İşte il il kira yardımı 2022...

Anayasa Mahkemesi'nden emsal kentsel dönüşüm kararı!

6306 sayılı Kentsel Dönüşüm yasası kapsamında, 3'te 2 çoğunlukla verilen yenileme ve yıkım kararı, Anayasa Mahkemesi'nden geçemedi. Yüksek Mahkeme tarafından Bağdat Caddesi'ndeki projede azınlık olan iki hissedarın, hak ettiklerinin verilmediği iddiasıyla bulunduğu bireysel başvuruda haklı gördü.

Kentsel dönüşüm projelerinde nelere dikkat edilmeli?

Fortes Mühendislik AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis Yavuz Kılıç “Kentsel Dönüşüm” hakkında merak edilen konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Kılıç'ın o açıklamaları...

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan Kültür Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

19 yıldır kentsel dönüşüm bekliyorlar!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 19 yıl kentsel dönüşüm kapsamında evleri yıkılan aileler yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Zeynel Abidin Beyazgül: Kentsel dönüşüm için harekete geçeceğiz!

Şanlıurfa’da ufak sarsıntıda bile yıkılacak çok bina olduğunu söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentsel dönüşüm için harekete geçeceklerini açıkladı.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

Bingöl'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

CHP Bingöl İl Başkanı Bazencir, kentsel dönüşüm projesinin hak sahiplerini mağdur ettiğini söyledi. Bazencir, “Hak sahiplerinin mağduriyetlerini dile getiriyor ve hatta çaresiz kaldıklarını belirtiyoruz” dedi.

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 kaç TL?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. İzmir'de 2019 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Bingöl Kentsel Dönüşüm inşaatı Haberi

Bingöl Kentsel Dönüşüm inşaatı

Bingöl Belediyesince uygulanacak "Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap" için temel atma töreni yapıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kültür Mahallesi'nde 1971 yılında yaşanan depremin ardından yapılan konutların yerine inşa edilecek yeni konutlar için hazırlanan projeye ilişkin düzenlenen temel atma töreninde konuşma yaptı. Yılmaz, "Bingöl geçmişte depremler yaşamış bir il ve kentsel dönüşüm anlamında da aslında Türkiye'nin en ileri illerinden biri." dedi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Cevdet Yılmaz, geçmişte TOKİ tarafından şehir merkezinde, İçmeler Mahallesi'nde konutlar inşa edildiğini, dönüşüm yapıldığını dile getirerek, bunların önemli gelişmeler olduğunu aktardı.

Yılmaz sözlerine şu şekilde devam etti; "Artık Bingöl neredeyse bütünüyle dönüşüm süreci yaşamış olacak. Bu proje Bingöl'e gerçekten bir hava katacak, farklı bir renk getirecek. Sadece konut anlamında bir açılım olmayacak,...