18 / 04 / 2024

bio istanbul telefon

bio istanbul telefon

Başakşehir Bio İstanbul ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. İlk fazda konut satışlarının tamamlandığı Bio İstanbul projesinde 2. etap Mayıs ayı içerisinde satışa sunuluyor...

Başakşehir Bio İstanbul projesi!

Başakşehir Bio İstanbul projesi içerisinde yer alacak olan İstanbul Çocuk Hastanesi 2016 yılının başında açılacak. Başakşehir Bio İstanbul projesi 2.2 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor...

Başakşehir Bio İstanbul ulaşım!

Bio City Development Şirketi 'nin çalışması ile yükselen Başakşehir Bio İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor...

Başakşehir Bio İstanbul projesi!

Başakşehir Bio İstanbul projesi fiyatları 328 bin liradan başlıyor. Başakşehir Bio İstanbul'da metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Bio İstanbul fiyat listesi!

Bio İstanbul fiyat listesi 328 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bio İstanbul Evleri Başakşehir'de Resneli Çiftliği denilen arazide yükseliyor...

Ispartakule Bio İstanbul fiyat listesi!

Türkiye'nin ilk biomedikal bilim parkı özelliğine sahip olacak Ispartakule Bio İstanbul fiyat listesi için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Ispartakule Bio İstanbul fiyatları!

Lansmanının 3 Mayıs tarihinde gerçekleşeceği Ispartakule Bio İstanbul fiyatları lansman sonrasında belli olacak...

Bio İstanbul ne oldu?

Dev firmaların birleşerek Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında hayata geçirmeyi planladığı Bio İstanbul projesi bir türlü başlayamadı. Projenin inşa edileceği bölgede Kanal İstanbul çalışmaları başladı. Peki Bio İstanbul iptal mi olacak?

Cer İstanbul telefon!

Cer İstanbul telefon numarası haberimizde yer alıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Ege Yapı imzasını taşıyor. 

Bio İstanbul ne zaman başlayacak?

Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında 2 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek Bio İstanbul'la ilgili süreç devam ediyor. Peki projede satışlar ve inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Self İstanbul telefon numarası!

Self İstanbul telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Self İstanbul'da konut ve ticari üniteler mevcut.

Bio İstanbul A.Ş.'nin acı günü! Ahmet Özkul vefat etti!

Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özkul'un babası Ahmet Özkul vefat etti. Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor!

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor, 2 milyon metrekarelik bir alan üzerinde kurulacak olan proje 2.2 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek.

Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası!

Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Cathay Sone İstanbul projesinde inşaat çalışmaları Kasım ayı içerisinde başlıyor. İşte projenin detayları...

Pearl of İstanbul telefon numarası!

Pearl of İstanbul telefon numarası 0212 285 22 40 olarak belirlendi. İstanbul Kumburgaz'da hayata geçirilecek projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Fikirtepe Concord İstanbul telefon numarası!

Fikirtepe Concord İstanbul telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Peşin alımlara özel olarak yüzde 12 indirim imkanı sunan projede teslimler 2 etap halinde gerçekleşecek.

West Side İstanbul satış ofisi telefon!

West Side İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 9 066 olarak belirlendi. Dairelerin alanları 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen proje 73 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Botanica İstanbul satış ofisi telefon!

Botanica İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 70 61 olarak belirlendi. 7 blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Bio İstanbul'a Kanal İstanbul engeli!

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul projesinde satışlar durduruldu. Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi Bio İstanbul projesinin iptal olup olmayacağı henüz belli değil...

Westside İstanbul Konutları telefon!

Westside İstanbul Konutları telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat imzası ile yükseliyor.

bio istanbul telefon Haberi

bio istanbul telefon


Bio City Development tarafından geliştirilen Bio İstanbul projesi Çebre Şehircilik Bakanlığı, EPP ve TOKİ işbirliğiyle yükseliyor. Bio İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor.


Başakşehir Bio İstanbul ulaşım bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim. Bio İstanbul Evleri Başaşehir projesinin ilk fazında satış süreci tamamlandı. Bio İstanbul Evleri'nin ikinci etabı Mayıs'ta satışa çıkacak.


Bio İstanbul Başakşehir projesi 2 milyar dolar yatırım bedeline sahip. Başakşehir Bio İstanbul Evleri projesi Norveç asıllı Saunders Architecture ve Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlandı. Bio İstanbul projesinin tamamının 2020 yılında bitirilmesi hedefleniyor.


Toplam inşaat alanı 850 bin metrekare olan Başakşehir Bio İstanbul projesinde 650 bin metrekare konut alanı, 80 bin metrekare alışveriş alanı, 60 bin metrekare üniversite alanı, 75 bin metrekare Ar-GE merkezi olacak.




Başakşehir Bio İstanbul ulaşım!


TEM üzerinde...