24 / 04 / 2024

birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol

birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol

Birevim İcra Kurulu Üyesi Orak, "Şimdi güçlerimizi birleştirerek takımımızı daha yukarı seviyelere taşıyacağız. Birevim ailesi olarak bu güzel birlikteliğin Elazığ'ımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu...

Bir TOKİ mağduriyeti de bu şehirden! 2020'de kuraları çekilen konutlar hala teslim edilmedi!

Kuraları 2020 yılında çekilen ve hala teslim edilmeyen TOKİ Konutları ile ilgili olarak bir açıklama da İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar'dan geldi. Habip Yaşar yaptığı açıklamada vatandaşların maliyet hesaplamalarında mağduriyetler yaşadığını söyledi.

MHP'li üyeler itiraz etti, arazi tahsisi iptal edildi!

Elazığ İl Özel İdaresine ait olan 54 bin 540 metrekare alanın 5 bin 100 metrekarelik kısmının, ‘hizmet alanı’ ismi altında Elazığ Belediyesi'ne tahsis edildiği ortaya çıkmıştı. MHP’nin itirazları sonrasında arazi tahsisi iptal edildi.

Elazığ'da Yerinde dönüşüm Projesi'nde 2 bin 936 konutun yapımı devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Elazığ İl Müdür Yardımcısı Fatih Önalan asrın felaketinden sonra Elazığ'ın ayağa kaldırılması için  2 bin 936 konutun yapımının devam ettiğini açıkladı.

İl Özel İdare bu ilde 3 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, Elazığ'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. İşte merakla beklenen arsa satış ihalesi ile ilgili detaylar...

İl Özel İdare 4 gayrimenkul satacak!

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, Elazığ'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 18 Temmu 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Birevim'den kentsel dönüşüm çağrısı! Yorgun ve yaşlı yapılar için sorumluluk almaya hazırız!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, yaşanan depremlerin Türkiye’deki yapı stoku sorununu gündeme getirdiğini belirterek özellikle İstanbul’da yaşlı ve yorgun yapıların yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Elazığlı depremzedelerden fiyat tepkisi! Eylül'de ödemeleri başlayacak konutların fiyatları açıklanmadı! 

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de yaşanan depremin üzerinden 2.5 sene geçti ancak TOKİ, depremzedeler için inşa ettiği konutların fiyatlarını belirlemedi. Konutlara yerleşen depremzedeler, fiyat belirsizliği sebebiyle tedirgin durumda...

Birevim'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  lisansı onaylandı! 

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

Elazığ'da depremin verdiği zarar büyük ölçüde telafi edildi!

Elazığ'da depremin yarattığı hasar devletin eliyle gideriliyor. Peki üzerinden 2 yıl geçen depremin ardından neler yapıldı? İşte ayrıntılar...

Elazığ'da konteyner kentte kalan kiracılara konut verilecek mi?

Elazığ'da 2020 yılında meydana gelen depremin ardından  24 bin yeni konut inşa edilmişti. Konteyner kentte kalan kiracılara bu konutların verilip verilmeyeceği  merak konusu olurken AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım bu konuya açıklık getirdi.

Elazığlı depremzedelerin arazi tepkisi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehirde 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra, depremzedelere 1 Türk Lirası bedelle arazi satılacağını duyurdu. Ancak depremzedeleri 1 TL denilen araziler için 450 TL istendiğini ileri sürdü.

Elazığlı depremzedelerin sözleşmelerine dava açmama şartı eklendi iddiası!

Elazığ’da yaşanan depremde evleri yıkılan mülk sahiplerinin birçoğu, sorumlulukları bulunduğu iddiasıyla, Elazığ Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) aleyhinde haklarını aramak amacıyla dava açtı.

Elazığlı depremzedelerin konut borcu sorunu çözüldü!

Elazığlı depremzedelere hibe edilen konutlar için 340 ila 360 bin TL arasında borç çıkartıldığı ileri sürülmüştü. Elazığ Valisi Ömer Toraman, konuya ilişkin bir açıklamada bulundu ve Elazığlı depremzedelerin konut borcu sorunu çözüldü.

birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Haberi

birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol

Birevim, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol takımının isim ve forma sponsoru oldu.

Sponsorluk imza töreni ve lansman gecesi Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Birevim İcra Kurulu Üyesi Mahir Orak, Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı ve Bir Gelecek Genel Müdürü Mustafa Alpay, Birevim İl Özel idare Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ile il protokolünün katılımıyla Elazığ Hilton Oteli'nde gerçekleştirildi.

"Birevim de tıpkı kadın basketbol takımı gibi bir başarı hikayesi"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Birevim İcra Kurulu Üyesi Mahir Orak, spora ve sporcuya her zaman destek vereceklerini ifade etti ve şunları söyledi; "Birevim de tıpkı kadın basketbol takımı gibi bir başarı hikayesi. Şimdi güçlerimizi birleştirerek takımımızı daha yukarı seviyelere taşıyacağız. Birevim ailesi olarak bu güzel...