27 / 04 / 2024

birevim gis

birevim gis

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Onur Ok ve Sema Güvenç ortaklığında kuruldu.

Birevim'den kentsel dönüşüm çağrısı! Yorgun ve yaşlı yapılar için sorumluluk almaya hazırız!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, yaşanan depremlerin Türkiye’deki yapı stoku sorununu gündeme getirdiğini belirterek özellikle İstanbul’da yaşlı ve yorgun yapıların yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Birevim, Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır!

Tasarruf Finansmanı sektörünün yenilikçi markası Birevim’in Genel Müdürü Av. Mahir Orak yaptığı açıklamada Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır olduklarını söyledi.

Veysel Mert'ten BDDK ve Birevim davasına ilişkin açıklama!

Birevim ortaklarından Veysel Mert, emlakkulisi.com'a özel BDDK ve Birevim aleyhindeki davaya ilişkin değerlendiremelerde bulundu.

TMSF'den tasarruf finansman sözleşmelerinin devrine ilişkin açıklama!

TMSF tarafından, Birevim, Eminevim, FuzulEv, İmece, Katılımevim ve Sinpaş Yapı'nın, tasfiyedeki finansman şirketlerinin “tasarruf dönemi sözleşmeleri”ni devralma taleplerini TMSF ve BDDK'nın uygun bulduğu ve devir sözleşmelerine imza atıldığı açıklandı.

Birevim'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  lisansı onaylandı! 

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

Birevim Kasım ayı kampanyası başladı!

Tasarruf Finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim'in Kasım ayı kampanyası başladı...

Birevim'den yeni kampanya!

Tasarruf finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim, başlattığı yeni kampanyasını yeni reklam filmiyle duyurdu.

Birevim ve Çözüm Tasarruf birleşiyor!

Faizsiz ev sisteminin mimarı Birevim, Çözüm Tasarruf’la birleşiyor. Firmalar konuya ilişkin Rekabet Kurulu'na başvuru yaptı.

Almanya'da faizsiz konut sisteminden yılda 1 buçuk milyon kişi yararlanıyor!

Tasarruf finansmanı sektörünün genç, dinamik ve öncü markası Birevim, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi Almanya ve Türkiye'deki tasarruf yönetim sistemine yönelik merak edilenleri açıkladı.

Faizsiz konut sektörünü neler bekliyor?

Tasarruf finansı sektörü, tasarruf sahiplerine, borçlanmadan kendileri tarafından seçecekleri ödeme planları sağlayarak konut, taşıt ya da çatılı iş yeri sahibi yapıyor. Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, sektöre ve Birevim'in faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Birevim’den 6 ayda 1 milyar liranın üzerinde teslimat!

Tasarruf finansmanı sektörü firmaları arasında yer alan Birevim, yaptığı resmi açıklamada, 2021 yılı Ocak-Haziran döneminde 9 bin 516 adet teslimat gerçekleştirdiğini duyurdu.

Mahir Orak: Tasarruf finansman sektörü itibar kazandı!

Yaşanan son gelişmelerle Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) 21 şirketin intibak taleplerinin reddi için karar verdi. Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak konuyla ilgili açıklama yaptı.

birevim gis Haberi

birevim gis

Geliştirdiği “Sürdürülebilir Tasarruf Finansı” modeliyle kısa zamanda sektöre dinamizm kazandıran Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, içinde bulunduğumuz zorlu dönemde, “istihdam ve teknolojinin” önemine vurgu yaptı. Çiftçi, Birevim ailesi olarak, içinden geçtiğimiz bu dönemde, birlikte tasarruf kültürünün dünden daha önemli olduğuna inandıklarını belirtti. Tasarruf sahiplerine olan sorumluluklarını yerine getirmenin, daha çok çalışmanın, ülke ekonomisine destek olmanın tam zamanı olduğunu dile getirdi. Bu inançla ve niyetle 2020 Mart ayında Birevim Ailesine 138 kişilik yeni istihdam daha kazandırdıklarını, yıl boyunca da planladıkları tüm istihdam hedeflerine ve yatırımlarına da devam edeceklerine dikkat çekti.

3.5 yıl gibi kısa bir sürede tasarruf finansı sektörüne ivme kazandırma başarısı gösteren Birevim, tüm dünya olarak içinden geçtiğimiz bu zorlu günlerde, 138 kişilik yeni istihdam ve tüm diğer şubelerinde de...