26 / 04 / 2024

Birevim murat çiftçi kimdir

Birevim murat çiftçi kimdir

Faizsiz ev sahibi olma yöntemlerinin uygulanmasında büyük tecrübelere sahip Birevim’in, bir ev sahibi olmak isteyip, mevcut şartlarda bunu başaramayan kişilere imkanlar sunuyor.

Birevim Erzurum, Antalya ve Diyarbakır’da şube açtı!

‘Herkesin bir evi olsun’ hedefiyle yola çıkan Birevim; faizsiz, kredisiz, vade farksız, kendine özgü tescilli yöntemleriyle vatandaşları ev sahibi yapmayı hedefliyor. 

Evleri yanan çift için yeni konut inşa ediliyor!

Antalya'da meydana gelen yangınlar nedeniyle yanan evin bir odasında yaşayan çift için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla yeni ev inşa ediliyor.

Almanya'da faizsiz konut sisteminden yılda 1 buçuk milyon kişi yararlanıyor!

Tasarruf finansmanı sektörünün genç, dinamik ve öncü markası Birevim, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi Almanya ve Türkiye'deki tasarruf yönetim sistemine yönelik merak edilenleri açıkladı.

Birevim'den 2 milyon konut satışı hedefi!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı ve Tasarruf Finans Platformu Lideri Murat Çiftçi, mevcut finansal yapı ile her yıl 1,2-1,4 milyon konutun satılacağını söyledi.

Birevim'in istihdamı her geçen gün artıyor!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, çalışanlarının sayılarının her geçen arttığını, 3 yılda 908 kişiyi bulduğunu söyledi. 

Birevim çalışan sayısını 3 yılda 908 kişiye çıkardı!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, çalışan sayılarının 3 yılda 908 kişiye çıktığını, Türkiye’nin birçok ilindeki şubelerinde istihdamın arttığını kaydetti.

Birevim faizsiz ev sahibi olma fırsatı sunuyor!

2016 yılında Murat Çiftçi tarafından kurulan Birevim, gelecekte Türkiye ve dünyada hâkim olacak faizsiz ev sahibi olma ihtiyacı için bir iş modeli olarak geliştirildi...

Murat Çiftçi yeni şirket kurdu!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile yeni bir şirket kurdu. 

Murat Çiftçi: Herkes hayalindeki evin sahibi olacak!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, "Tüketici Güven Endeksi'nde inşaat sektörü dışında diğer sektörlerdeki olumlu gelişmeyi, bu sektörde de önümüzdeki aylarda hissedilir biçimde değiştireceğiz'' diye konuştu.

Birevim'e Stevie'den 6 ödül!

Birevim, biri halk oylaması özel ödülü olmak üzere toplam 6 Stevie ödülü kazandı. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi “Müşteri memnuniyeti, yenilikçi uygulamalar, finansal çözümler, müşteri servisleri gibi konularda da kalitemizi bir kez daha tescillemiş olduk" dedi.

Birevim merkez ofisini Ataşehir'de açtı!

Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, "Ekonomik büyümemizin yolu; yatırım, üretim ve istihdamdan geçiyor. 5 bin metre kare ve 8 katlı yeni merkez binamızı Ataşehir'de açtık" dedi...

Birevim'de uygun taksitlerle faizsiz ev sahibi olunabiliyor!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, Birevim modeliyle hem uygun taksitlerle alırken hem de hiç faiz veya vade farkı ödenmediğini anlattı..

Birevim bütün çalışanlarına her ay 555 TL ek ödeme yapacak!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, yüksek faiz ve enflasyonun vatandaşların belini büktüğü bir dönemde, bütün çalışanlarına her ay 555 TL ek ödeme yapacak. Ayrıca yılbaşında da zam yapılacak...

Birevim’den ülke ekonomisine tam destek!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi yaptığı açıklamada  “Doların son günlerdeki artışı nedeniyle ülkemizin geçirdiği zor günlerin sadece ekonomik değil, yapılan açıklamalara,  Türk halkının psikolojisine dönük olduğunu da görüyoruz ”dedi.

Birevim murat çiftçi kimdir Haberi

Birevim murat çiftçi kimdir

Birevim; peşinat ve faiz derdine son veriyor.  Ev alırken yaşanan en büyük zorluklardan olan peşinat ve faiz sıkıntısı Birevim ile son buluyor. Farklı yöntemleriyle her gelir grubuna uygun alternatifler sunan Birevim, vatandaşların küçük küçük taksitlerle, peşinat vermeden ve ara ödeme yapmadan ev alma hayallerinin gerçekleşmesini sağlıyor.

Ev sahibi olmak isteyen bir kişi, faiz ya da adı her ne olursa olsun evin değerinin üzerinde bir fark ödemek istemiyorsa bunun çözümü Birevim’in tasarrufa dayalı tamamen faizsiz ev alma yöntemlerinde bulabiliyor. Ve önemlisi bu yöntemler; peşinatsız ve küçük taksitlerle ev sahibi olmanın yolunu açıyor.


Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların öncelikleri arasında kiradan kurtulup kendi evine taşınmak olduğunun altını çizen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, Türkiye şartlarında bunun sadece iki yolu olduğunu bunlarında;...