28 / 03 / 2024

Birevim ödülleri 2019

Birevim ödülleri 2019

Ev alımı konusunda ön plana çıkarak hızla büyüyen faizsiz çözümler yurtdışı ve yurtiçi platformlarda dikkatleri üzerine çekerek, ödüllendirilmeye devam ediyor.

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Birevim'e Stevie Ödülleri’nden 6 ödül!

Bu yıl 17'incisi gerçekleşen 2019 yılı Stevie Ödülleri’nde Türkiye’den 14 firma ödül aldı. Özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yeni soluk getiren Birevim, toplam 6 ödüle layık görüldü.

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri Töreni, mimarlık ve yapı sektörünün paydaşlarının geniş katılımıyla 16 Şubat 2019 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde düzenlendi...

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri 16 Şubat'ta sahiplerini bulacak!

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin iki senede bir verdiği 13. Mimarlık Ödülleri bu sene 16 Şubat 2019 tarihinde sahiplerini buluyor...

Sign Of The City Awards ödülleri için hazırlıklar başladı!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul ödülleri için ilk hazırlıklar başladı.

TSMD 13. Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından iki yılda bir TSMD Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor. Sın başvuru tarihi 6 Temmuz 2018...

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri için başvurular başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yapıların korunmasını teşvik için bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri” için başvurular başladı.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni gerçekleştirildi!

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta!

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri’ törenle sahiplerini buluyor. Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta yapılacak. 

Zer Altın Palmiye Ödülleri'nin kazananları!

Altın Palmiye Ödülleri, Ceylan İnşaat'ın ana sponsorluğunda bu yıl 5'nci kez düzenlendi. Her IP’den bir defa oy kullanılan ödül kategorileri için 2 milyon 643 bin 162 oy atıldı.

Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu!

Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri düzenlenen törenleri sahipleri buldu. Halk oylaması ile ödüllerin takdim ediliği törende Beşiktaş, beş farklı kategoride birinciliği göğüsledi.

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

Birevim ödülleri 2019 Haberi

Birevim ödülleri 2019

Tüm sektörlerde yüksek müşteri memnuniyetini, teşekkür oranlarını ve firmaların sorun çözme yaklaşımının değerlendiren Şikayetvarcom, özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yön veren Birevim’i ödüllendirdi.

Büyüyen faizsiz finans sektöründe kendine özgü 4T teminat metoduyla müşteri hakkını koruyan ve güvenilir yapılandırmasıyla adından söz ettiren Birevim, başvuru yapılmadan verilen Şikayetvarcom ödülüne layık görülerek, başarısını ve üstün müşteri memnuniyet anlayışını bir kez daha kanıtladı.

Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi konuyla ilgili olarak “Müşterilerimiz bizim her zaman odak noktamızda yer alıyor. Onlar olmazsa bizler de olmayız. Müşterilerimizi her zaman el üstünde tutmaya gayret ettik. Bundan sonra da bu yolda devam edeceğiz. İnşallah bu özel ödülü her yıl almak istiyoruz.” diye açıklama...