26 / 04 / 2024

Bitlis millet bahçesi

Bitlis millet bahçesi

TÜİK verilerine göre; Türkiye’nin en düşük gelirli kentlerinin başında yer alan Bitlis’e, TOKİ 94 milyon 123 bin TL'te millet bahçesi inşa etmek için ihaleye çıktı...

Bitlis Merkez'e millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Merkez'de millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Bitlis'te dönüşüm talebi!

Bitlis'te incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm projeleri, millet bahçeleri, parklar, altyapı ve üstyapı anlamında Bakanlığı ilgilendiren konularla ilgili istişare yaptıklarını söyledi.

TOKİ'den o ilde yaşayanlara müjde! 94.1 milyon TL'lik millet bahçesi geliyor!

TÜİK verilerine göre; Türkiye’nin en düşük gelirli kentlerinin başında yer alan Bitlis’e, TOKİ 94 milyon 123 bin TL'te millet bahçesi inşa etmek için ihaleye çıktı...

Bitlis Merkez Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis Merkez Millet Bahçesi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Bitlis Merkez'e millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Merkez'de millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Bitlis Millet Bahçesi 7 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini 7 ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Bitlis Ahlat Millet Bahçesi 25 Ağustos'ta açılıyor!

Bitlis halkının merakla beklediği projelerden biri olan Ahlat Millet Bahçesi hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak olan millet bahçesi 25 Ağustos'ta hizmete açılacak. 

Bitlis Ahlat Millet Bahçesi Haziran'da tamamlanacak!

Bitlis'in Ahlat ilçesinde inşa edilen ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük ikinci millet bahçesi olacak Ahlat Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Akçaabat Millet Bahçesi 28 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Trabzon İli, Akçaabat İlçesi Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Mart 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi olacak!

Ardahan mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Aziziye Kışlası'ndaki sorunlar çözüldü. Artık orası Millet Bahçesi olacak'' dedi.

Sivas Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından, içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı Sivas Millet Bahçesi'nin ihalesi gerçekleştirildi.

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’da yıkılan stadyum alanı yerinde hayata geçirdiği Millet Bahçesi projesinde sona gelindi.

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.

Sivas Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu'ndaki millet bahçesi projesi durduruldu!

Birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olan Üsküdar'daki Validebağ Korusu'nu millet bahçesi yapmak için İBB tarafından hazırlanan proje tahsis sorunundan kaynaklı olarak 'şimdilik' durduruldu.

Bitlis millet bahçesi Haberi

Bitlis millet bahçesi

TÜİK verilerine göre en düşük gelirli kentlerin ilk sırasında yer alan Bitlis'e, 94 milyon 123 bin TL bedellemillet bahçesi in şa ediliyor. Yapımına bu ay başlanacak olan millet bahçesinin inşaatı, 500 gün içinde bitirilecek. TOKİ, Bitlis Merkez Dereüstü Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesindeki millet bahçesinin inşası için 7 Ocak 2022 tarihinde ihale gerçekleştirdi. İhale sonucunda Solmaz Taahhüt İnşaat Şirketi ile 2 Şubat 2022 tarihinde 94 milyon 123 bin Türk Lirası tutarında sözleşmeye imza atıldı. Millet bahçesi 73 bin metrekare büyüklükteki alanda inşa edilecek. Millet bahçesi içerisinden dere de geçecek.

En büyük ikinci millet bahçesi

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre; bahçede yürüyüş ve bisiklet yolları, dinlenme alanları, eğlence alanları, spor alanları, büfeler yer alacak. TOKİ, Bitlis'te bulunan Türkiye'nin ikinci büyük millet bahçesi...