11 / 03 / 2025

bitlis ticaret merkezi yapımı

bitlis ticaret merkezi yapımı

Yapımı devam eden 700 iş yeri kapasiteli Bitlis Ticaret Merkezi, kentin kaderini değiştirecek. İş yerlerinin ticaret merkezine taşınmasının ardından yapılacak çalışmalarla Bitlis yeni bir kimliğe kavuşacak.

Bilecik'in tarihi evleri, ticaret merkezi olacak!

Osmanlı Dönemi'nde Bağdat-İstanbul yolunda konaklama ve ticaret merkezi olarak kullanılan 7 kervansaraydan biri olan Tarihi İpek Yolu'ndaki Taşhan, restore edilerek aslına uygun şekilde ticaret merkezi olarak hizmet verecek.

TOKİ'den Afyon'a 81 konut ve ticaret merkezi!

Afyon İli, Dinar İlçesi 4. Etap 81 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 17 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Mardin'e 72 dükkanlı ticaret merkezi!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet köprü ve 1 Adet 72 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Suriye sınırına ticaret merkezi inşa edilecek!

Barış Pınarı Harekatı ile terörden temizlenen bölgelerde ticaretin geliştirilmesi amacıyla Suriye Ticaret Merkezi inşa edilecek. 

Dubai'deki Türkiye Ticaret Merkezi Şubat sonunda açılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) de desteğiyle Dubai'de yeni bir ticaret merkezi açmaya hazırlanıyor.

TOKİ'den Trabzon'a 278 yeni konut ve ticaret merkezi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli, Araklı İlçesi, Özgen Mahallesi 278 Konut ve 3 Dükkanlı 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 24 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kırşehir Kındam'a konut ve ticaret merkezi!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Lüleburgaz'a 166 konut ve 6 adet ticaret merkezi!

Kırklareli İli Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Beldesi 166 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 6 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya Karapınar'a 603 konut ve 4 ticaret merkezi!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Osmaniye 135 konut ve 1 adet ticaret merkezi ihalesi 25 Eylül'de!

Osmaniye İli Bahçe İlçesi 135 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Eylül 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli Çal 354 konut ve 2 adet ticaret merkezi ihalesi 20 Ağustos'ta!

Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi İşi ihalesi 20 Ağustos 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Denizli'ye 354 konut ve 2 adet ticaret merkezi!

Denizli Çal İlçesi, Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Ağustos tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Çorum'a 218 konut ve 1 ticaret merkezi!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

bitlis ticaret merkezi yapımı Haberi

bitlis ticaret merkezi yapımı
Bitlis Deresi Islah Projesi kapsamında yapımı devam eden 700 iş yeri kapasiteli Bitlis Ticaret Merkezi, kentin kaderini değiştirecek.
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKl) Başkanlığı ile Bitlis Valiliği, belediye ve Devlet Su İşleri tarafından 60 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek ticaret merkezinin 2014 yılında tamamlanması hedefleniyor.
Kent merkezinden geçen Bitlis Deresi üzerindeki iş yerlerinin ticaret merkezine taşınmasının ardından yapılacak çalışmalarla Bitlis yeni bir kimliğe kavuşacak.
Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje kapsamındaki çalışmaların geçen yıl başladığım anımsatarak, çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.
Projenin bitmesinin ardından kent merkezindeki esnafla görüşeceklerini ve iş yerlerinin transferine başlanacağını anlatan Alaydın, "Ticaret merkezinin tamamlanmasıyla Bitlis Deresi üzerindeki iş yerleri buraya taşınacak. Derenin üstü açıldığında da kent rahat bir nefes alacak" dedi.
Alaydın, ticaret merkezinde 700...