24 / 04 / 2024

Biyotem Arge Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres

Biyotem Arge Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres

Biyotem Arge Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Özge dinç tarafından kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 128 bin TL sermaye bedeli ile Memduh Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Sinen tarafından kuruldu.

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik Arge Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik Arge Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emre Bozkurt ve Ufuk Dişlioğlu ortaklığında kuruldu.

Hec Mühendislik Danışmanlık Arge Teknoloji  Limited Şirketi kuruldu!

Hec Mühendislik Danışmanlık Arge Teknoloji  Limited Şirketi Şişli’de   10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Buğrahan Yorğun ve  Mehmet Yusuf Erbişim tarafından kuruldu.

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic Şirketi Bağcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Bekiroğlu tarafından kuruldu.

Arteq Arge Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Arteq Arge Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tayyip Ensar Özkaya tarafından kuruldu.

Biyotem Arge Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Biyotem Arge Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Özge dinç tarafından kuruldu.

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sinan Bilgili tarafından kuruldu.

İnge Teknoloji Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnge Teknoloji Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Norm Arge Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Norm Arge Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Suhat Sayim, Bayram Uğur Yıldırım ve Onur Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Biyotem Arge Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Biyotem Arge Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres

Biyotem Arge Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Özge dinç tarafından kuruldu.

Biyotem Arge Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu: 
İnsan ve hayvan sağlığında kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan yerlerde her türlü hijyen, sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antimikrobiyal ürünleri üretmek, araştırma, geliştirme yapmak, bu ürünleri üreten cihazların üretimini yapmak, üretim ekipmanları üzerine araştırma, geliştirme yapmak, Ar- Ge çalışmalarını yürütmek. Her türlü temizlik maddeleri ve malzemelerinin, sıvı, toz ve takı deterjan çeşitleri konsantre deterjan, sıvı sabun, sabun, yumuşatıcı ve benzeri petro-kimya ürünlerin, arge, üretim, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü teknik konuda, temel bilimlerde, fen bilimlerinde ve her türlü mühendislik bilimlerinde araştırma, geliştirme yapmak. Doğal bilimler, mühendislik, sosyal bilimler, tıbbi,...