23 / 04 / 2024

Blue Residence teslimleri ne zaman

Blue Residence teslimleri ne zaman

Blue Residence Şubat'ta teslim edilecek. Suudi Arabistan Prensi'nin almış olduğu 6 dairenin birleşimiyle. 12+2'lik bir daire konseptinin oluşturulduğu projede, prensin isteği doğrultusunda özel altın kaplama çalışmaları yapıldı.

Enyap Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor!

Enyap İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Blue Residence projesi metrobüse 5 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Enyap İnşaat Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Turaçlar, Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi!

Turaçlar A.Ş., Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi. Firma ilk olarak Antalya'nın Konyaaltı sahilinde yapımı devam eden Sunis Blue Residence'yi hayata geçiriyor. 

Sunis Blue Residence 10 Şubat'ta satışta!

152 lüks konuttan meydana gelen Sunis Blue Residence 10 Şubat'ta satışa çıkacak. Proje yaklaşık 80 milyon Euro’ya mal olacak. 

Perola Residence Bağcılar konut fiyatları!

Perola Residence projesi İstanbul Bağcılar Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirildi. Perola Residence teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Blue Lake Küçükçekmece teslimleri!

Blue Lake Küçükçekmece'de satışlar sürüyor. 38 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen Blue Lake Küçükçekmece teslimleri Ekim 2017'de gerçekleşecek.

Kuzu Grup Kumru Ankara Residence!

Toplam 159 adet daireden oluşan proje daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Proje tek blok şeklinde yükselecek. Kuzu Grup Kumru Ankara Residence teslimleri Haziran 2017' de yapılması planlanıyor.

Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Peki Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede yüzde 25 peşinat ödemede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Eagle Residence teslimleri ne zaman?

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde bulunan projede dairelerin tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Peki Eagle Residence teslimleri ne zaman?

Aydos Country Residence teslimleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 30 aya kadar taksit sağlanıyor. Projede iletişim olarak telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi. Aydos Country Residence teslimleri Ağustos 2017'de gerçekleşmesi gerekiyor.

Bağcılar Mirage Residence teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterek tasarlandığı proje Atatürk Havaalanı'na yakın yerde yükseliyor. Proje 17 kat şeklinde yükseliyor. Peki Bağcılar Mirage Residence teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Gala Residence teslimleri ne zaman?

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede toplam 788 ticari ünite bulunuyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala Residence teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Mirage Residence teslimleri Kasım 2017'de!

Sur Yapı tarafından Güneşli'de inşa edilen Mirage Rezidans Toplam 342 adet daireden meydana geliyor. Projenin yatırım bedeli ise 300 milyon TL olarak belirlendi.

Blue Residence teslimleri ne zaman Haberi

Blue Residence teslimleri ne zaman


Enyap İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde 5 bin metrekare üzerinde inşa edilen Blue Residence'de teslimler şubatta başlıyor. Çeşitli metrekarelerde 322 adet daire ve 10 adet dükkandan oluşan projede 210 adet 1+1.70 adet 2+1, 42 adet 3+1 daireler yer alıyor. 


Suudi Arabistan Prensi'nin almış olduğu 6 dairenin birleşimiyle.  12+2'lik bir daire konseptinin oluşturulduğu projede, prensin isteği doğrultusunda özel altın kaplama çalışmaları yapıldı.  Yüzde 75'i satılmış olan Blue Residence'de fiyatlar ise 140 bin TL'den...