29 / 03 / 2024

Blue Sky İstanbul Turizm iletişim

Blue Sky İstanbul Turizm iletişim

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Fouad Elsayed Abdelrahım Eldawy tarafından kuruldu. 

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Gökhan Çelikkalp ve Hasan Kazdağlı ortaklığında kuruldu.

Blue Lake'de icradan satılık 120 ev ve 11 dükkan!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Blue Lake projesindeki 120 ev ve 11 dükkan icradan satılıyor.

İstanbul Blue Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Blue Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesip Ateş ve Serkan Karaman ortaklığında kuruldu.

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Fouad Elsayed Abdelrahım Eldawy tarafından kuruldu. 

Metal Yapı, Küçükçekmece’deki Blue Lake projesi için Daikin dedi!

İstanbul’un eşsiz lokasyonlarından biri olan Florya Küçükçekmece sahil hattında yer alan Blue Lake projesinde yaşam başladı.

Akdamar Sky Suit'in temeli atıldı!

Akdamar Sky Suit projesinin temeli atıldı. İstanbul Kartal'da yükselen proje lüks ve prestijin buluştuğu, şehrin konforunun, doğanın kalbinde yer alacak.   

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Shımon Dadon ve Yaacov Shmuel ortaklığında kuruldu. 

Blue Lake, Boğaz esintisini yaşatacak Kanal İstanbul'un yanıbaşında!

Blue Lake İstanbul'da yaşam Mart 2018'de başlayacak. Projede ödeme planı kapsamında 120 ay 0,99 kredi oranı sunuluyor..

Blue Lake İstanbul'da yaşam Mart 2018'de başlayacak!

Küçükçekmece Gölü'nün kıyısında, bir tarafı göl diğer tarafı deniz manzaralı olarak hayata geçirilen Blue Lake İstanbul projesi, Kanal İstanbul güzergahı üzerindeki konumuyla yatırımcılara cazip fırsatlar sunuyor.

Seyrantepe Sky Rezidans fiyat!

Konut teslimlerin 6 ay sonra gerçekleşeceği Seyrantepe Skyland İstanbul Rezidans projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Seyrantepe Sky Rezidans fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Rezidans 2017 güncel fiyat listesi!

Skyland İstanbul Sky Rezidans projesinde 187 adet daireye yer verildi. Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Sky Rezidans projesinde fiyatlar 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor...

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi!

İstanbul Seyrantepe'de yükselen Skyland İstanbul projesinin suit rezidansı olan Sky Residence projesi satışa çıktı. Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Blue Sky İstanbul Turizm iletişim Haberi

Blue Sky İstanbul Turizm iletişim

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Fouad Elsayed Abdelrahım Eldawy tarafından kuruldu. 

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.Açılacak yerlere araç kiralama hizmeti vermek. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans...